Sommartid, gårdagens & planer

Hej på er!
 
Känns underbart att gå in i sommartid och att solen skiner på oss ännu en dag. För ni har väl inte glömt att ställa om klockan, va? Jag fick en chock när jag vaknade imorse och tittade på klockan och tyckte att jag hade sovit ovanligt länge, men det var ju bara iphonen som ställt om till sommartid. Trots att vi tappar en timme på ledigheten så känns det underbart att säga att sommartid är här.
 
Vi ska alldeles snart ta och klä på oss och gå ut. Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska ta vägen men att vara ute i det härliga vädret är ett klart måste. I eftermiddag ska vi hinna med lite flytt också. Åh, längtar! Kan nog inte säga det för många gånger och jag förstår om ni börjar tröttna, hihi. Sorry!
 
 
Till sist tänkte jag bjuda på en gårdagens. Jag passade på att inviga mina senaste fynd från Ginatricot. Både jeans och jeansskjorta köpte jag där tidigare i veckan för endast 99:- styck. Skynda fynda!
2
Sandra

I torsdags köpte jag likadan jeansskjorta, hehe. hade också på mej den igår fast med leggings när jag strosade runt på birsta med familjen :)härliga bilder i senaste inlägget, man blir så glad av dom :) kram

Svar: Se där :) Perfekt vardagsskjorta och jeansskjortor kan man aldrig ha för många utav, hihi. Och tack så mycket! :) Hoppas påskhelgen varit och är bra. Kram
Eleni

Trees, mamma i London

Snygging :) Saknar Gina tricot så myycket! Visst kan man köpa online, men inte samma sak =)

Svar: Men tack! :) Håller med dig. Inte alls samma sak online som i butik. Men allt är bättre än inget ;) Eller hur? :D
Eleni