Trevlig helg!

Nu väntar fredagsmys efter att ha mumsat i oss en god tacomiddag på uteplatsen i kvällssolen. Mmm... vad det smakade så där extra bra idag. Sedan en timme tillbaka sover den minsta i familjen och nu är det dags för mig att göra min kära lite sällskap, plocka fram godisskålen och kolla på svenk film. Mammas pojkar är tydligen redo att sättas igång. Har ni sett den? Ska vara ganska rolig har jag hört. Hoppas ni får en härlig fredagskväll!
 
Det var så länge sedan vi åt tacos nu så ikväll var det riktigt gott.
1

Ta en titt i vårt kök

Jag har fått endel förfrågningar framförallt utanför bloggen om att lägga ut lite bilder från vårt nya hem. Eftersom jag själv älskar inredning och tycker det är kul att hålla på att fixa hemma men också att inspireras av andra och deras idéer och hem har jag valt att dela med mig endel utav det också. Nu har vi fortfarande relativt nyinflyttade då vi inte bott här mer än en månad så även om jag tycker vi kommit ganska långt har vi en bra bit kvar innan det kommer kännas ganska klart (om det nu någonsin blir det).
 
Det är jätte trist att jag glömt ta före bilder eftesom både bord och alla stolar är loppisfyndade så det är ett projekt vi hållt på och pysslat med ett tag. Allt var från början träfärgat och det har varit många timmars slipning och ännu fler lager färg innan det blev klart men vi är himla nöjd över resultatet. Välkommen att ta en titt i vårt kök!
 
Vi har som sagt projekt och saker kvar att göra och byta ut innan det kan kännas färdigt, men så här långt ser det iaf ut så här.
3

FREDAG

Hej på en fredag!
 
Oj, så fort veckorna går. Snabbare går det för varje dag tycker jag. Inte så bra nu när man vill att det ska börja sakta ned. Skönt dock för lilltrollis som verkar extra trött idag. Hoppas inte det är förkylningen som börjar ta om utan kanske det är värmen som gör det. Vi har så otroligt hett inne så det har knappt gått att sova inatt och så har jag haft hostattack på hostattack så den här fredagen verkar vi vara familjen trött. Men nu är det strax dags för att sticka ut genom dörren mot förskola och jobb. Ska försöka hinna med några snabba, snabba ärenden också men vi får väl se vad jag hinner. Lite senare idag kommer ett tidsinställt inlägg till er. Ni kanske gissa om vad?! :) Ha en härlig dag så länge!
 
En trött liten skrutta imorse ♥