Familjedag & kvällsshopping

Hej på er!
 
Vilken kontrast det varit på gårdagen och dagen. Fullspäckat minst sagt sedan vi drog igång torsdagen på riktigt. Direkt efter jobbet skyndade vi iväg till Mayas förskola där dom ikväll hade "Familjedag" som lite avslutning innan sommaren. Ganska passande då det på dagen bara är två veckor kvar för skruttis där. Picknick, lekar och utomhusbus bjöds det på. Mysigt att få vara med lite grann och kul att se hur Maya sken ikapp med solen då vi kom för att stanna och vara med ♥
 
Efter familjedagen tog jag och Isabel en svängom i butikerna på Birsta City i jakt efter något fint att ha på sig på lördag. Dock utan resultat och det enda som fick följa med hem (förutom lite mat) var ett halsband från Cubus. Men det var bara så så fint. Vart tvungen att fota lite när jag kom hem så ni skulle få se. Har jag sagt att jag gillar stora smycken? Hihi.
 
 
Och jag vet att jag igår sa att ni skulle få se vårt kök men det blev aldrig av då vi tog kvällspromenad för att hämta ut paket och sedan blev jag alldeles för trött. Måste sätta mig ned och gå igenom bilderna, kanske redan ikväll, så ska ni få se sedan. Om jag okar och hinner kommer det istället dyka upp under morgondagen. Håll utkik för er som är nyfiken! :)
1
Mimmimoster

Längtar tillbaka till den tiden då jag bar såna där härliga smycken jag med! Så Snyggt!

Svar: TACK! :)
Eleni