För ovanlighetens skull

God morgon lördag!
 
Här har man varit vaken och uppe med tuppen. Låg och vände och vred men bestämde mig till sist för att stiga upp. Egentligen är det inte så konstigt att vara pigg före kl.7 när man somnar himla tidigt i soffan varje kväll, haha. Ganska skönt att ha en stund för sig själv på morgonen. Det händer normalt aldrig så man får passa på och njuta lite extra. Nu hör jag dock en liten röst inifrån vårt sovrum. Hon kom smygandes i natt så nu är det väl snart full fart i huset igen. Dags för mig att börja göra mig redo för en halv arbetsdag och ikväll väntar tjejkväll. Ska bli jätte mysigt! Ni får höra mera sedan. Hoppas ni har en härlig lördag framför er!
 
 
3

Pepparkaksbak

 
 
En vecka senare än tänkt har jag och Maya äntligen tagit oss för och bakat pepparkakor. Har även lyssnat på årets första jullåtar och kommit lite i stämning. Mina pepparkakor vart inte så fina, men dom är bakade med kärlek, hihi. Och så är de goda och man ska väl bli snäll av att äta dom, visst är det så? Nu bara väntar vi på att P ska sluta jobba och göra helg så han kan få komma hem och bära lite julkartonger och pynta med oss. Åtminstone lite borde vi hinna med ikväll annars kommer det bli körigt att hinna få adventsfint till första advent har jag en känsla av. Äsch, det löser sig alltid. Vilket fall har vi hittills haft en jättemysig dag, jag och loppan ♥
 
 
Maya tyckte som vanligt det var roligt att baka och en hel egen plåt fick hon ihop. Stoltaste fröken i världen när hon sedan skulle få provsmaka hennes alldeles egna små pepparkakor ♥
14

Ny favorit

God morgon eller kanske god förmiddag!
 
Dagen har inte gått i många knop hittills. Jag och skruttis är lediga så allting kan tas i den takt vi känner för. Så himla skönt! Maya är hes både i röst och andning och tidigt imorse kom slängen av krupp som vi väntat på mer eller mindre. Hon har inte riktigt varit sig lik på hela veckan och varit ganska hängig av och till. Lillgumman! Som tur är har hon varit ledig så hon kunnat vilat hela veckan och kommer fortsätta att vara ett tag till. Jag har verkligen världens bästa föräldrar som hjälper oss och pusslar med allt ♥ Så otroligt tacksam!
 
Nu väntar tre dagar i rad som kommer gå i julenstecken. Har lovat att tjuvstarta med lite julbak och adventspyntning redan idag och sedan kommer vi fortsätta med en massa mysiga saker under hela helgen som vi har planerade. Det ser jag fram emot. Har lite julpyssel på lager som jag tänkte dela med mig utav framöver också om det är något ni skulle vara intresserade utav? Hoppas det.
 
 
Jag fortsätter hinka té mot en krasslig hals och för att det är mysfaktor såhär års. Har ni testat dessa téer? Jag har helt klart hittat min nya favorit - Blueberry Muffin. Så God!
6