Ny favorit

God morgon eller kanske god förmiddag!
 
Dagen har inte gått i många knop hittills. Jag och skruttis är lediga så allting kan tas i den takt vi känner för. Så himla skönt! Maya är hes både i röst och andning och tidigt imorse kom slängen av krupp som vi väntat på mer eller mindre. Hon har inte riktigt varit sig lik på hela veckan och varit ganska hängig av och till. Lillgumman! Som tur är har hon varit ledig så hon kunnat vilat hela veckan och kommer fortsätta att vara ett tag till. Jag har verkligen världens bästa föräldrar som hjälper oss och pusslar med allt ♥ Så otroligt tacksam!
 
Nu väntar tre dagar i rad som kommer gå i julenstecken. Har lovat att tjuvstarta med lite julbak och adventspyntning redan idag och sedan kommer vi fortsätta med en massa mysiga saker under hela helgen som vi har planerade. Det ser jag fram emot. Har lite julpyssel på lager som jag tänkte dela med mig utav framöver också om det är något ni skulle vara intresserade utav? Hoppas det.
 
 
Jag fortsätter hinka té mot en krasslig hals och för att det är mysfaktor såhär års. Har ni testat dessa téer? Jag har helt klart hittat min nya favorit - Blueberry Muffin. Så God!
6
felicia

måste testa :)

Svar: Det tycker jag du ska göra :)
Eleni

None None

Det där te sorterna såg farligt goda ut… mot köpcentret ;)

None None

Det där te sorterna såg farligt goda ut… mot köpcentret ;)

Svar: De är väldigt goda men jag föredrar nog helt klart Blueberry muffen :D
Eleni

jonas

blueberry Muffin with blueberry muffin tea...muffinnception!

Svar: Perfect match! :)
Eleni

monia

hej! tråkigt att lilla Maja inte är så pigg. men som du sa denna tid får man leva ut sin fantasi med mycket pussel, bakning . hoppas vi ses snart.kram

Svar: Det kunde ha varit värre och hon är hyfsat pigg ändå. Men så klart är det synd om henne när hon behöver vara hängig av och till. Pyssel och bakning är det den perfekta årstiden för. Så mysigt! :) Kram
Eleni

Anna Holm

Strawberry Cupcake Green tea är nog det godaste téet som finns enligt mig! :D

Svar: Det var också jätte gott men gillade Blueberry muffin ännu mera :)
Eleni