Utan krångel

Ni känner säkert igen den här bilden sedan tidigare?! Ändå känns den ännu mer passande nu än för ett par månader sedan när jag tog den. Det är så himla krångligt för mig nu när jag fortfarande inte skaffat mig photoshop på nya Macen utan måste då först lägga över bilder på gamla datorn, förminska/göra om och sedan föra över till nya. Hoppas snart fått någon ordning på det så jag kan komma igång och blogga ordentligt igen utan en massa krångel som tar för mycket tid. Ser fram emot det!
 
Vi bara myser på här hemma ikväll. Laddar om för arbetsveckan som startar imorgon. En kopp thé och Drömkåken som får gå i bakgrunden på tvn. Kanske lyxar med en film i sovrummet att somna till. En dag som varit raka motsatsen till händelserik. Men ibland är de nyttiga och så behövliga. Jag har visst råkat klicka hem ett paket till mig själv också, hihi. Det som mest spännande denna måndag. Ha en härlig kväll. Vi hörs imorgon, med nya tag!
 
Soffmys med en kopp thé ♥

Timberland

 
Nya höstskor till Maya blev i märket Timberland. Lätta att ta av och på, väger jättelite, tål vatten och känns ändå väldigt rejäla. Har själv ett par vinterstövlar i samma märke och dom har jag varit väldigt nöjda med. Är som nya efter tre vintrar och kommer nog fortsätta hänga med några år till. Tummen upp än så länge! ♥
2

Ny vecka, nya tag!

Ihelgen har vi haft fikabesök av älskade vänner från Sthlm och trerätters bjudning på lördagskvällen här hemma. Tyvärr slutade helgen på värsta sämsta möjliga vis för min del. Så det känns faktiskt väldigt skönt att det är måndag och ny vecka nu. Jag och loppan är dessutom lediga och det är nog precis vad jag behövde. Vi har bäddat ner oss i soffan med filt och myser framför en av våra favoritfilmer. Samtidigt går både disk- och tvättmaskinen och jag har ägnat mig åt lite städning här på förmiddagen. Ikväll kommer min mamma och pappa hem från utlandet och jag längtar efter att få åka "hem" och träffa dom. Då har jag något att se fram emot här i veckan. Nu ska jag fortsätta mysa med bästa Maya. Vi hörs kanske mer senare!