Last Day of Summer

Dom på gatan mittemot måste nästan undra vad jag hållt på med sista dagarna, kanske till och med veckorna. Jag springer ut och in på balkongen med min stolsdyna och handduk som jag använder till att torka av utemöblerna. På den balkong där jag knappt satt min fot under hela sommaren men helt plötsligt börjat besöka om dagarna så fort minsta solglimt tittar fram. Det hela beror på att vår mysiga stora balkong utan insyn knappt får skymta solen nu när den börjat gått så lågt och därmed får jag sätta mig på den på andra sidan huset nu - i söderläge. Inte lika mysigt där men jag försöker verkligen ta tillvara på de sista sommardagarna trots att det mest känns som höst nu och det är mer regn än sol om dagarna. Men än är det inte försent så jag forstätter att springa in och ut med min handduk och stolsdyna.
 
 
Dagens höjdpunkt - sitta ute i mitt lilla hörn med bara linne på, en bunt nya tidningar att bläddra i och en pink lemonade i handen. Allt det i värmande sol. Lovely, den stund det varade!
6
Sarah

Den drickan e så god :)

Svar: Supergod! :)
Eleni

Carina

Dessa bilder ger sommarkänsla ....härligt! :)

Svar: Tack, fick en sista känsla av sommar den här dagen :)
Eleni

Ninni - Vimsiga mamman

Så härligt de låter :) här har ja inte sett solen någonting idag. Regn regn

Svar: Trist. Hoppas att solen hittar till dig och att du får njuta av några fina härliga dagar innan hösten drar igång helt på riktigt :)
Eleni

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh ja här känns sommaren över sedan länge med endast tio grader på morgonen och mest regn HELA tiden :( Saknar redan värmen och stranden!

Svar: Fy så trist, Saknar också värme och stranden. Hoppas att det blir en solig och fin höst åtminstone! :)
Eleni

Ljuvliga Drömmar

Hehe låter precis som mig :D fina bilder du har, och den där Pink Lamonade är underbart god! :)

Önskar dig trevlig söndag!

Svar: Haha, skönt att höra att jag inte är ensam. Och tack ska du ha! :) Hoppas du får en härlig vecka!
Eleni

Linda

Åh vilka härliga bilder! vad är det för kamera som du har samt objektiv? Vad för program efterbehandlar du i?
Så himla fin känsla i alla dina bilder! :)

förlåt för hundra frågor!
//Linda

Svar: Tack så mycket! :) Jag har en Canon 600D och det objektiv jag använder allra mest (även till dessa bilder) är ett fast objektiv EF 50/1,8 II. Himla prisvärt! Om jag redigerar ljus och så i mina bilder använder jag mig alltid av Photoshop. Hoppas du fått svar på alla dina frågor :)
Eleni