Återfunnen inspiration

 
 
För första gången på jätte länge vaknade jag upp av att ljuset sken in genom sovrumsfönstret och jag kände mig utvilad. Vilken bra start på dagen! Termometern visar på +18 grader, i solen i och för sig, men bara att solen är framme och värmer så pass känns undebart. Vårkänslorna finns åter på plats igen. Man blir glad, så mycket piggare och jag återfår lusten till det mesta, så som pyssel och inredning bland annat. Längtar efter att få börja bjuda både på inredning- och pysselinlägg igen framöver. Härlig känsla när inspirationen börjar komma tillbaka efter ett långt "jullov". Nu är det dags för mig och loppan att bege oss iväg mot förskola och jobb. Ser fram emot en promenad i solen ♥
 
Och vet ni vad vi gjorde igår? Vi beställde en ny barnvagn. Vi råkar vara ganska impulsiva och spontana i den här familjen så här gick det undan, haha. Håller tummarna för att vi kommer bli nöjda. Men jag tror det, har den känslan. Ni får se och höra mer om det senare. Ha en härlig dag!
2
Mimmimoster

Bock på listan alltså! ;)

Svar: Precis, hihi!
Eleni

Fru Högstadius

Spännande med ny barnvagn! Är själv jättenöjd med vår vagn men jag kan ibland inte låta bli att klicka in på de lite mindre vagnarna som kanske är aktuella om något år. Det är ju så roligt allting kring barn :) och visst är det så härligt när det är riktigt vårväder ute. Och även om det kommer bakslag så finns ju känslan av att det snart är så där härligt nästan varje dag bara ett stenkast i från oss.

Svar: Ja men visst är det väl roligt med "barnsaker" :) Barnvagnar framförallt, hihi. Vår nya kom här i veckan och jag tror det kommer bli riktigt bra :)
Nu håller vi tummarna för att våren visar sig på riktigt snart. Det gör så mycket med humöret och våren är en så härlig årstid tycker jag :) Hoppas ni får en härlig helg! :)
Eleni