New in

God morgon vänner!
 
Hur mår ni idag? Vi ska strax ge oss iväg mot förskola och jobb. Den långa torsdagen är här igen. Förskolelämning, jobb, snabb lunch/middag/fika och vidare mot gravid-vattengympan. Sen väntar hårklipp för Maya & P fortsatt med middag tillsammans med fina vänner. Kan bli en härlig dag som är så planerad den bara går. Förra veckan tyckte jag att jag var ovanligt bra i foglossningen men sen igår har det blivit värre än någonsin. Himla svår balans på vad som går bra att göra och inte för att det inte ska bli värre. Men det är bara att kämpa vidare och jag är vilket fall glad att helgen snart är här. Har inte riktigt bestämt mig om hur jag vill göra med den här vattengympan varje torsdag eftermiddag men jag får klura på det igen efter idag och se hur det blir efter dagens träning.
 
 
Har blivit som besatt på att jag måste införskaffa mig en ny guldklocka. Sagt och gjort blev den här snygga min häromdagen. Jag som i flera år nu mest bara använt silver har helt plötsligt fått för mig att jag måste ha mer smycken i guldfärgat. Nu när inte kläder är så roligt att köpa kanske smycken är något jag kommer ha svårt att hålla fingrarna borta ifrån. Det har det iofs varit ändå, haha, men nu kanske det blir ännu värre. Guld är egentligen min färg och oftast kommer man tillbaka till gamla favoriter.
4
Marie

Ååå så snygg - vart har du köpt denna?

Svar: Kommer från Guldfynd 398:-
Eleni

Mimmimoster

"Ren" design med bara lite bling, FIN!

Svar: Tack och håller med! :) Gillar den!
Eleni

Frida W

Den kommer från maxi:) Finns även en i storleken större.

Svar: Jätte fin! :)
Eleni

Johanna Falck

Jättefin klocka!
Vill bara ge dig lite komplimanger, tycker din blogg är så himla härlig och den har på kort tid blivit en av mina favoritbloggar som jag följer varje dag :) Hoppas du får en fin helg! Kram Johanna

Svar: Tack så jätte mycket! :) Vad glad jag blir att höra att du gillar min blogg. Hoppas du haft en härlig helg! :) Kram!
Eleni