Vattengympa/Bassäng rehab

I eftermiddag var jag iväg på mitt andra vattengympa pass, även kallat bassäng rehab, vet inte vad jag föredrar att kalla det, haha. Med lite snällare värk än förra veckan körde jag igång passet och det kändes riktigt härligt rakt igenom. Dessvärre får jag fruktansvärt ont efteråt och jag undrar om det verkligen ska vara så här?! Jag vill verkligen ge det en chans och det här är egentligen mitt enda "hopp" om att hitta något som ska lindra, förutom akupunktur som jag tänkte slippa. Jag börjar dock tveka och jag har legat på soffan och slumrat ikväll med ordentligt ont. Inte alls som jag hade tänkt mig att det här skulle vara. Så himla tråkigt då jag sett fram emot det och då det är skönt att få en stund att röra på sig varje vecka. Ska fortsätta att prova gå så får vi se hur det blir i slutändan för meningen kan ju ändå inte vara att gå därifrån med mer smärtor. Kanske ingenting biter på mig den här gången? Just nu känns det riktigt besvärligt och jag längtar så, så, så mycket tills jag får gå hem för vila "på riktigt". Nedräkning pågår. Strax under 3 månader. Hejja, hejja!
 
 
3
emelie

Hej ett tips om du har foglossning är att låna en våt väst o trampa vatten fram o tillbaka i bassängen! Alltså gå i bassängen inte simma! :)

Svar: Tack för tipset, men vi simmar inte. Det är vattengympa speciellt för oss med foglossningsproblem så det är övningar anpassade efter det :)
Eleni

Mimmimoster

Du ska inte vara rädd för att prova akupunktur. Det gör inte ont men ger resultat. Jag tog det när jag inte kunde röra en arm och inte ville ha smärtstillande.

Svar: Nej, det kan säkert vara jätte bra men det är ungefär som "vattengympan"när det gäller just foglossning… har man tur så lindrar det en aning men det kan också låta bli att göra skillnad. Därför vill jag väl så klart undvika. Men det tåls att tänkas på :)
Eleni

Emilie

Ja herregud, vissa dagar så vill man ju bara gråta. Tack o lov så slänger hon sig inte på golvet o skriker..*peppar peppar. Men det är ju som du säger, det kommer att gå över och tur är väl det..Gäller bara att hitta något bra sätt att ta sig igenom det :D

Ska vi inte ta o ses nått förresten ? Va ju så länge sen nu, kanske höra med Sara oxå ?:)