Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vår kvällspromenad slutade på ynka 1km med vackra tonen av en gallskrikande baby. Lika som igårkväll tänkte jag och min syster ta med hund och barn ut på en skön promenad som ett bra avslut på dagen. Men mitt minsta troll verkar tydligen varken gilla tutte eller vagn. Vissa gånger värre än andra och ikväll var det inte mindre än värst. Istället vände vi om hemåt och gjorde oss en stor frukttallrik och hade Sommar med Ernst på i bakgrunden. Det vart också helt okej även om det inte alls blev så som vi hade tänkt det. Jaja, bättre lycka nästa gång helt enkelt.
 
 
✭ Godaste frukttallriken på finaste Mateus fatet 
3

The perfect place

Efter igår är det nästan pinsamt att säga att jag är född och uppvuxen i Sundsvall. Det kändes som jag var ny i stan när vi igår var ute och spanade efter den perfekta platsen. Nu pratar vi så klart om det kommande bröllopet. Måste säga att jag är ganska förvånad över vilka fina platser som gömmer sig i vår stad. Tänk att jag inte hade någon aning innan. P tog med mig på en flera timmars sightseeing och det var verkligen jätte härligt och kul att se att det fanns så fina obesökta platser så nära. När vi ändå var ute och åkte så passade vi på att ta en räksmörgås på Hamnstugans restaurang & café. En jätte mysig dag!
 
...och jag tror vi snart bestämt oss för vart som bröllop och vigsel ska hållas. Men än har vi några ställen kvar att titta på.
 
 
4

Wednesday plans

Hey hello!
 
Har vaknat ovanligt pigg efter en natt med lika lite sömn som alltid nu mera. Det gör endel för humöret att känna att man har mer energi för en stund. Kickade igång med att springa omkring och plocka överallt det första jag gjorde innan frukost. Skönt att få sådant gjort innan vi ska ge oss iväg. Vi ska på lite annorlunda onsdagsplaner om bara en stund. Ni kommer att få höra mera om det senare. Förhoppningsvis kan det vara ett avgörande.
 
 
Hinkar citronvatten dom här varma dagarna. Så himla gott och jag älskar idén med syltburk till glas. Samlingen är påbörjad här hemma.
3