Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vår kvällspromenad slutade på ynka 1km med vackra tonen av en gallskrikande baby. Lika som igårkväll tänkte jag och min syster ta med hund och barn ut på en skön promenad som ett bra avslut på dagen. Men mitt minsta troll verkar tydligen varken gilla tutte eller vagn. Vissa gånger värre än andra och ikväll var det inte mindre än värst. Istället vände vi om hemåt och gjorde oss en stor frukttallrik och hade Sommar med Ernst på i bakgrunden. Det vart också helt okej även om det inte alls blev så som vi hade tänkt det. Jaja, bättre lycka nästa gång helt enkelt.
 
 
✭ Godaste frukttallriken på finaste Mateus fatet 
3
Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Såg mysigt ut trots allt. De blir ju så med nyfödda, man får anpassa sig lite efter deras mönster. De är en sån kort tid i livet så de är ju helt okej <3

Svar: Visst är det så. Men så olika bebisar kan vara. Maya älskade ligga i vagnen och tutten var hennes bästa vän så man inbillade sig att alla bebisar ska tycka om det, men så är det ju verkligen inte :)
Eleni

Frida - Vita villan

Hoppas det vänder och blir bättre! Jag hade jobbigt med min son i flera månader just med det där. Varje gång jag ville gå el åka bil så skrek han oavbrutet. Jag blev tokig till slut och stod inte ut så jag gick bara promenad och körde bil när han skulle sova. Då var det lugnt. Så det var bara att rätta sig efter hans sovtider. :/

Svar: Då är vi alltså inte ensamma. Inbillade mig tidigare att i princip alla små bebisar gillar att åka vagn och bil men så verkar inte alls fallet vara. Vi får väl se om det är en period som går över eller om det alltid kommer vara så. Blir inte mer än att försöka anpassa sig så gott det går, som med allt annat :)
Eleni

Anonym

låt inte barnen få bestämma i sån tidig ålder då blir det jobbigt framöver! vänj barnen tidigt!
om man undviker att göra saker pga att de inte vill åka bil sitta i vagn mm så blir det ännu jobbigare då man måste!

Svar: Med en bebis som gallskriker tills hon nästan tappar andan känns det inte som att jag tänker fortsätta min tänkta långpromenad när jag inte lyckas lugna henne på något vis. Det kändes viktigare att hon mår bra än att jag fick gå en promenad just då. Vissa dagar är som sagt värre än andra och jag tänker inte ge upp att vara ute och gå med vagnen för det :)
Eleni