Stora projekt på gång

Hej allihopa!
 
Redan imorse åkte Maya iväg för en heldag med en massa bad och bus tillsammans med sin farmor och farfar. Hon verkar haft en toppenhärlig dag och har berättat hur hon slängt sig bland vågorna, träffat en ny kompis och ätit glass. Underbart att se sin lilla tjej så glad och roligt att hon blivit så stor så man kan sitta ner och prata om dagen ♥
 
Medan loppan varit iväg på eget håll packade vi andra in oss i bilen och plockade upp min mamma för att sedan åka ut på landet till mina morföräldrar. Samtidigt passade jag och P på att gå till min morbror för att göra oss en del fynd. Andra kanske skulle säga att det är skrot men för oss blir det här perfekt till våra kommande projekt. Något jag funderat länge på att göra ska äntligen bli av! På med stövlarna och traska in i skogen till hans gamla lada som är inne på sista versen och där var precis vad vi behövde. Ni kommer få se vad det ska bli längre fram. Åh, längtar tills vi kan sätta igång!
 
 
En dag på landet.
7
Mamma

Du och din fina kamera tar otroliga bilder som gör mig nostalgisk och tänker att det är så vackert i min hembygd ! Vid den där ladan brukade vi sitta och äta apelsin en vacket vinterdag <3!

Svar: Tack så mycket <3
Eleni

FrökenTV, bloggen om tv och film

Fina bilder

Svar: Tack :)
Eleni

Emilie

Ja det är jättejobbigt ! Man sitter på sin vakt hela tiden med spypåsen i ena handen ifall det skulle komma :(
Går superbra med flyg, tåg, båt. Antar att hon kan röra sig fritt där men i bilen så sitter hon fast.. Hoppas det snart går över. Men det går lättare nu för nu säger hon till när hon börjar må dåligt osv :) men det tar sin tid att åka med 100 stopp..

Svar: Fy så jobbigt. Konstigt att det bara är i bilen men förhoppningsvis är det kanske något som blir bättre med åren. Hoppas det iaf.
Eleni

Ninni - Vimsiga mamman

Spännande :D

Svar: Ja ,jag hoppas det kommer bli bra :)
Eleni

Mimmimoster

Ja du Eleni, tänk dig att remma på, och då menar jag REMMAR, inte bindningar, tre knoddar skidor inklusive sig själv och staka iväg på skaren fram till den där ladan. Efter många vurpor, mycket gnöl och frustration, satt vi glada och nöjda med limpmacka, varm choklad och avslutningsvis en bit söt apelsin i solen och njöt en liten stnd. Sen skulle vi ju tillbaka....Tack mamsen för så fina minnen, trots att jag lipade högst och mest vid skidåkning!

Svar: Många fina minnen även om det inte kändes så då för stunden :)
Eleni

Anna

Låter som ett roligt projekt :))

Svar: Det kommer bli jätte kul :)
Eleni

Anonym

Fin du är!

Svar: Tack snälla!
Eleni