Wednesday plans

Hey hello!
 
Har vaknat ovanligt pigg efter en natt med lika lite sömn som alltid nu mera. Det gör endel för humöret att känna att man har mer energi för en stund. Kickade igång med att springa omkring och plocka överallt det första jag gjorde innan frukost. Skönt att få sådant gjort innan vi ska ge oss iväg. Vi ska på lite annorlunda onsdagsplaner om bara en stund. Ni kommer att få höra mera om det senare. Förhoppningsvis kan det vara ett avgörande.
 
 
Hinkar citronvatten dom här varma dagarna. Så himla gott och jag älskar idén med syltburk till glas. Samlingen är påbörjad här hemma.
3
Carro

Vart köper folk de där fantastiskt läckra sugrören? Det är så supermysigt med dem i kombination till syltburksglasen. Tänker mig att man kan göra en läcker sangria i varje burk, stoppa i lite apelsin, citron och kanel, låta drinken dra i kylen med stängt lock under dagen, skruva av locket och sätta i ett sånt där fint sugrör på kvällen!

Svar: Åh, det låter som en toppen idé! :) Sugrören har jag köpt på Åhléns. Väldigt fina men dock smakar dom lite papper och går sönder om man sitter med dom i drinken för länge, haha.
Eleni

livet med Asperger och kronisk smärta

så fint med sylburk till glas:)

Svar: Håller med :)
Eleni

Frida W

Vi sparar också syltburkar och har snart lika mycket burkar som glas, haha. Så mycket godare att dricka ur tycker jag.

Svar: Tycker det är jätte fint :) Vi äter ju typ aldrig sylt här hemma. I princip bara Maya och det är inte ofta så det går lite halv segt på våran samling, haha.
Eleni