Pineapple Boxy Tee

 
I flera veckor har jag letat efter en t-shirt med ananas på. Helt plötsligt kändes det bara som ett "måste-ha-plagg". Nu har jag hittat den perfekta och var inte sen med att klicka hem den här från River Island. Längtar till den kommer med posten!

Omringade av nära & kära

Vi är omringade av så många nära och kära - Finaste vänner & familj. Fullt hus och besök har vi haft varje dag nu sedan i onsdags förra veckan. Ja, med undantag för igår då vi istället åkte ut till mina föräldrar och blev bjuden på middag. Jätte härligt med många att umgås med och den stora loppan har haft många lekkamrater senaste dagarma. Men det ska erkännas att man är lite trött också. Framförallt när man inte är van längre vid att nätterna kan bli lite hur som helst. Nu har P bara tre lediga "pappa-dagar" kvar innan han ska tillbaks på jobbet och den nya vardagen drar igång på riktigt. Helt utan planer ska vi ta tillvara på sista dagarna och det känns otroligt skönt. Håller tummarna för att vädret vill bli lite bättre också så vi får njuta lite av att det är sommar.
 
Just idag är det som en grå höstdag utanför fönstret. Fy, så trist och tråkigt det känns.
 
 
Älskade storasyster hos sin mormor & morfar igår ♥

Bättre sent än aldrig

Hej på er!
 
Har sedan imorse försökt mig på att skriva ett inlägg men det finns ju en miljon saker runt omkring att göra och många avbrott blir det. Men vad gör det? Bättre sent än aldrig brukar man ju säga. Dock har jag kommit av mig helt på vägen så nu står det still med vad jag tänkt dela idag. Börjar känna mig lite trött så tror jag ska passa på att vila en stund innan våra gäster kommer. Ikväll är det min syster och Antons tur att komma på besök och spendera en lördag med oss ♥
 
Önskar er en superhärlig dag!
 
 
Min matlust har dalat ganska rejält efter förlossningen men imorse vaknade jag vrålhungrig och var sugen på allt tänkbart. Drog till med att göra en frukost DeLux - Man får liksom passa på.

Utelek & barnvagnspremiär

Igår blev minstingen i familjen 1 vecka. Den veckan har gått otroligt fort samtidigt som jag redan "glömt" att jag varit gravid senaste nio månaderna och haft en mage stor och tung som storleken större av ett bowlingklot. Var det bara förra veckan? Nästan skrämmande vad det kan kännas avlägset redan idag.
 
Nu tyckte vi iaf att det var dags att göra barnvagnspremiär och det var en riktig hit. Jag har fortfarande ganska ont i foglossningen och efter förlossningen men börjar ändå bli allt mer rörlig för varje dag. En kortare promenad var så väldigt efterlängtat och kul att kunna följa med till lekparken med Maya då jag knappt orkat följa med dit senaste veckorna. Det enda som saknas nu är sommaren och värmen framförallt. Trist att behöva klä på sig som en höstdag eller möjligtvis en tidig vårdag. Nu efterlyser vi sol och värme!
 
 
M i n   lilla   f a m i l j ♥