Bara 4 veckor

Åh, ett så kärt återseende det blev igårkväll med vår älskade lilla loppa. Vet inte om det är extra just nu med alla gravidhormoner då jag verkar lida av någon slags "separationsångest" som ju annars väldigt små barn kan få. Nu vet jag precis hur det känns skulle jag tro. Så det har varit ett riktigt puss- och kramkalas här sedan vi kom hem ♥
 
Nu är det dags att ladda om för en ny vecka med allt vad som hör vardagen till... men bara för ett kort tag till nu. Som ni vid det här laget vet har jag nedräkning och helt ofattbart men vi är redan nere på 4 veckor kvar till semester följt av föräldrarledighet! Det är inte alls långt och det ska bli helt otroligt, underbart härligt. Ja, orden räcker nästan inte till. Känner mig på lika strålande humör som solen utanför fönstret idag - Glad, tacksam och fylld av kärlek!
 
 
 
Hoppas ni får den bästa starten på veckan ♥
3
Beatrice

Så fin du är! :-)

Svar: Åh, men tack snälla du! :)
Eleni

Angus

Hur långt innan BF går du hem?

Svar: Ungefär 1 1/2 månad innan. Förra gången vart jag sjukskrivna två månader innan BF då jag hade så dåliga värden och svårt med foglossning. Ser ut att gå i samma spår den här gången men vägrar att bli sjukskriven så därför tar jag ut min semester innan jag går på föräldrarledighet :)
Eleni

Mimmimoster

Loppan hann inte med att sakna er igår, det var fullt ös med vickis och gertan =D

Svar: Hihi, ja jag har då hört alla historier :)
Eleni