Min första bok

Inte helt otippat fastnade jag pladask för den här boken. Så fin och en massa bra sidor att fylla i ända upp till 6-års ålder. Så klart Hanna skulle ha en. Finns på Åhléns för ynka 79:- Som hittat.
 
 
Sensommaren verkar hittat tillbaka - Så himla härligt. Har dock inte hunnit varit ute och njutit speciellt mycket idag. Ett återbesök på barnkliniken med storasyster och sedan en sväng på Dollar store tog tillsammans upp flera timmar av den här dagen. Nu ligger middagen i magen och vi är äntligen redo att gå ut en stund. En promenad i eftermiddagssolen känns väldigt efterlängtat. Det blir skönt med friskluft och att få röra på sig lite innan det är dags att inta soffläge. Det bästa med hösten är när alla bra tv-program börjar, håller ni inte med?
4
Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Gud va jag önskar att jag tog mig tiden att fylla i de där böckerna. Köpte men blev ej av jag fyllde i mer än ett par månader :(

Svar: Känner samma lika. Har inte varit så himla duktig på att fylla i Mayas men hoppas jag kommer bli bättre nu och fortsätta i båda flickornas böcker.
Eleni

yasmine mamma till dennis

önskar dig en fin kväll

Svar: Tack detsamma till dig :)
Eleni

Robex Lundgren

de där mins man

Angus

Jo vore underbart o sitta framför tvn men på kvällarna börjar pärlans hysteri o då är det bara o vanka omkring med öron som ringer av skrik... :(

Svar: Huga, hoppas verkligen det vänder för er snart. Vet precis hur jobbigt och påfrestande det kan vara. Tack och lov har vår lilla kotte slutat skrika och är nu mera den lugnaste och snällaste bebis jag träffat. Så himla skönt att det vände efter två månader ungefär. Storasyster skrek konstant i fyra tills det vände. Så det blir bättre, jag lovar.
Eleni