Bye bye Budapest

God morgon fina ni!

Dagarna har sprungit iväg och fem dygn är snart över. Senare idag checkar vi ut för att åka mot flygplatsen och vidare hem till Sundsvall igen. Fast dagarna gått fort så känns det som vi varit borta länge nu. Hemlängtan till flickorna är enorm.

Resan har varit över alla förväntningar men avslutades tyvärr med att jag mådde väldigt dåligt igårkväll. Har sovit kasst i natt och har mycket ont i foglossningen igen. Kanske inte är så konstigt med tanke på hur många mil vi måste ha gått de här dagarna i kanske inte de bästa skorna för min del.


Har hundratals foton att gå igenom när vi kommer hem. Ni ska alltså både få se och höra mer om allt vad vi hunnit med på vår semester i Budapest. En stad jag definitivt kan tänka mig åka tillbaka till i framtiden.
2

Amazing Days!

Det är svårt att inte förälska sig i Budapest. En stad med oändligt vackra byggnader, miljön och mysfaktor som jag inte trodde en så stor stad kunde ge. Vi trivs och har det hur bra som helst. Två dagar med riktig sommarvärme, god öl på uteserveringar, röda axlar, båt- och bussturer, fantastiska parker, skavsår på tårna och besök på slottet. Listan kan fortsättas göras lång men ni ska få höra och se mer när vi kommer hem istället. Idag regnar det av och till så tror det blir fler sightseeing turer med de röda bussarna och kanske sätta sprätt på lite pengar efter den stora shoppinggatan. Vi klagar inte. Men visst börjar saknaden efter småtrollen bli stor nu. I övermorgon är vi påväg hem igen.


Flygresan gick förövrigt väldigt bra även om hjärtat slog lite extra hårt när planet började guppa och tappad höjd lite väl fort vid vissa tillfällen. Gruvar mig ändå inte lika mycket att flyga hemåt och det känns skönt.


4

Budapest here we come

Är det bara jag som avskyr att packa? Inte så sent som för ett par timmar sedan började jag. Tror jag nästan är klar men vi märker väl när vi kommit fram om något saknas. Tycker det är svårt att veta vad som ska packas då det ser ut att bli 23+ med sol ena dagen och regn och 8+ nästa dag. Hoppas på det först nämnda.
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan väntar vi hit barnens mormor. I natt åker vi mot arlanda och imorgonbitti går flyget. Lite resfeber har jag nog. Vi får se om vi hörs något under resan annars när vi kommit hem igen ♥
 
 
4