Amazing Days!

Det är svårt att inte förälska sig i Budapest. En stad med oändligt vackra byggnader, miljön och mysfaktor som jag inte trodde en så stor stad kunde ge. Vi trivs och har det hur bra som helst. Två dagar med riktig sommarvärme, god öl på uteserveringar, röda axlar, båt- och bussturer, fantastiska parker, skavsår på tårna och besök på slottet. Listan kan fortsättas göras lång men ni ska få höra och se mer när vi kommer hem istället. Idag regnar det av och till så tror det blir fler sightseeing turer med de röda bussarna och kanske sätta sprätt på lite pengar efter den stora shoppinggatan. Vi klagar inte. Men visst börjar saknaden efter småtrollen bli stor nu. I övermorgon är vi påväg hem igen.


Flygresan gick förövrigt väldigt bra även om hjärtat slog lite extra hårt när planet började guppa och tappad höjd lite väl fort vid vissa tillfällen. Gruvar mig ändå inte lika mycket att flyga hemåt och det känns skönt.


4
Carro

Vilka härliga bilder :)

Svar: Tack så mycket :)
Eleni

Mimmimoster

Så fina ni är! <3 Skönt att oron inte får styra över semestern. Fortsätt njuta....

Svar: Tack! :) <3
Eleni

Mamma/mormor

Låter superhärligt alltihop! Här hemma har solen lyst hela dagen nästan och vi blev länge i Milsbron. Småtrollen mår bara bra, och kör slut på oss allihop hihi. Men dom är ganska slut själv vid läggdags och sover som små änglar hela natten. Njut sista dagarna och hoppas solen kommer tillbaka till er! Kramar <3

Svar: Tack för allt dom här dagarna! <3 Kramar
Eleni

Anonym

Ser härligt ut på er tur till Budapest. Så fortsätt att ha det riktigt bra. Kram kram

Svar: Tack, det var verkligen toppen! :) kram
Eleni