Den sista Augusti

Mina flickor - min stora lycka i livet. Sättet dom redan tar hand om varandra på, hur dom busar och kramar om varandra. Gråter den ena är den andra först där och slår armarna runt för att trösta. Visst kan dom bråka med varandra och ta av varandra saker, men det hör väl också till. Men bandet som finns mellan de två är så fint för en förälder att få se. Hoppas alltid ni kommer vara nära varandra genom livet. Ni är fantastiska ♥
 
 
Det har varit en lugn och skön dag när barnen (och mamman) varit ganska trötta. Vi var ute på en promenad efter frukost men har annars mest varit hemma. Både Maya och Hanna somnade och sov en kort stund och jag fortsatte att städa ur rummet som snart kommer bli Mayas nya. Chockade mig själv med att ha rensat ut i stort sett nästan allt och för det ger jag mig själv en klapp på axeln. Längtar så tills vi börjar få någon ordning på allt så jag kan visa er.
 
För inte så länge sedan kom vi hem från barnens farmor och farfar. Där blev jag även överraskad med att bli firade. Tusen tack för det!
2

Ett händelserikt år

Det har varit ett väldigt händelserikt år. Mycket planering, saker att tänka på och framförallt att se fram emot. Den enda nackdelen med det hela är jag stressar alldeles för mycket. Stundvis är jag rädd för att det ska ta bort det fina med allt runt omkring som man ständigt strävar efter. Nu är jag där igen, saker ligger på hög och jag har så mycket jag borde, behöver och vill göra att jag knappt vet var jag ska börja. Timmarna på dygnet räcker inte till.
 
Där emellan försöker jag bara koppla bort allt och vara här och nu. Idag tog jag med mig en taggad liten tjej till terminens första danslektion. Som hon längtat. Man blir stolt och glad över att se hennes glädje och hur engagerad hon verkligen är när hon får göra något som hon tycker så mycket om. Min duktiga lilla Maya ♥
 
 
Det är fortfarande en gnutta sommar. Vi försöker ta tillvara på det. Spenderade eftermiddagen hos mina föräldrar, ute i solen och grillat till både middag och efterrätt. På kvällskvisten tog jag plats ute på tomten för att spraymåla om de blivande sängborden. Är verkligen helt fast i det här med spraymålning och har gått lös på allt möjligt den här sommaren. Det har varit en riktigt skön söndag men nu laddar vi inför en ny vecka.
1

Kräftskiva

Vi har varit i våra vänners stuga ute i Tynderö. Suttit på altanen i eftermiddagssolen och ätit kräftor som Patrik och Mattias fiskade i natt, tillsammans med en massa annat gott. Barnen har busat och lekt, vi har plockat vilda hallon i skogen och haft en jättehärlig dag. Allt för att suga ur det sista av sommaren.
 
Jag fick lotten att köra hem och barnen somnade nästan på en gång dom satte sig i bilen. Väl hemma låter det som vi skulle ha fest i vardagsrummet då Sensommarfesten håller till i hamnen. Gnällig småbarnsförälder tycker volymen är helt galen. Vi bor inte direkt i närheten av området egentligen men man skulle verkligen kunna tro det. Så den stora lilla hade omöjligt att somna om i sitt rum. Förstår henne. Nu ligger två små och sussar intill vår säng och snart är det även vår tur att göra sällskap.
 
 
2