Ett händelserikt år

Det har varit ett väldigt händelserikt år. Mycket planering, saker att tänka på och framförallt att se fram emot. Den enda nackdelen med det hela är jag stressar alldeles för mycket. Stundvis är jag rädd för att det ska ta bort det fina med allt runt omkring som man ständigt strävar efter. Nu är jag där igen, saker ligger på hög och jag har så mycket jag borde, behöver och vill göra att jag knappt vet var jag ska börja. Timmarna på dygnet räcker inte till.
 
Där emellan försöker jag bara koppla bort allt och vara här och nu. Idag tog jag med mig en taggad liten tjej till terminens första danslektion. Som hon längtat. Man blir stolt och glad över att se hennes glädje och hur engagerad hon verkligen är när hon får göra något som hon tycker så mycket om. Min duktiga lilla Maya ♥
 
 
Det är fortfarande en gnutta sommar. Vi försöker ta tillvara på det. Spenderade eftermiddagen hos mina föräldrar, ute i solen och grillat till både middag och efterrätt. På kvällskvisten tog jag plats ute på tomten för att spraymåla om de blivande sängborden. Är verkligen helt fast i det här med spraymålning och har gått lös på allt möjligt den här sommaren. Det har varit en riktigt skön söndag men nu laddar vi inför en ny vecka.
1
Mimmimoster

Älskade småtroll, ni höjer min puls! <3 <3

Svar: <3
Eleni