På tu man hand

Sitter ute på balkongen i skuggan med en iste. Första gången jag faktiskt sitter här ute sedan vi kom hit för lite mer än en vecka sedan. Det är svårt med en liten klätter apa så vi får mest ha stängt hit ut. Dom andra är och badar men jag känner mig lite bränd så undviker stranden idag.
 
Jag trivs här. Lugnet en stund för mig själv, känna de varma vindarna, utsikten ut över strandpromenaden och palmer när jag tittar mellan husen. Det känns så stort på något vis, kan nästan inte förklara. Har haft lite hemlängtan i ett par dagar men just nu inte alls. Mest tror jag det beror på hur vi bor. Trångt litet rum med fyra personer, vattnet sinar på ön så ibland går de inte ens att tvätta händerna, åtminstone en vildning som inte kan sitta still en endaste sekund och inte mycket yta att röra sig på. Drömmen om att ha något eget boende  här nere igen förstoras kring omständigheterna.
 
Igår kväll följde Maya ännu en gång med till mina kusiner tillsammans med mina föräldrar. Vi fick en kväll på tu man hand. Nåja nästan, Hanna var så klart med, men hon sov mest i vagnen. Vi tog en promenad på alla de små gatorna runt om i stan för att till sist sätta oss nere vid vattnet med något att äta och dricka. Det kändes så där magiskt medan solen gick ner och mysfaktorn var hög.
 
 
Har massor med foton på hög som jag tänkt visa er. Hinner dock inte alls som önskat. På kvällarna vågar vi knappt vicka på tårna utan att någon av ungarna vaknar och skriker så den väcker den andra. Proceduren vi fått hålla på med av och till varje kväll. Så inte ens datorn vågar jag öppna när de små sover för då blir det ju lite ljust i rummet och då kan man inte sova, haha. Men annars har vi det jätte härligt!
2
JUNITJEJ

Vilka härliga bilder!

Svar: Tack, tack! Vad roligt att höra :)
Eleni

Julia

Åh, det där ser ruskigt mysigt ut! :)

Svar: Det var en fantastisk kväll :)
Eleni