Balkonginvigning

Maya är egentligen en riktig livsnjutar, precis som sin mamma, hihi. Varje tillfälle ska tas till att njutas, mysas och bara ha det bra på olika sätt. I veckor har lilla fröken frågat nästan dagligen om det inte är sommar snart och vi kan sitta ute på balkongen. Hon är inte ensam om att längta men jag däremot vet hur långa veckorna, månaderna kan vara.  Vilket man inte har lika bra koll på när man bara är 4 år och då blir väntan lång med samma svar varje dag när man vaknar.
 
När Hanna sov en stund passade vi på att göra oss en bricka med lite fika för att göra den efterlängtade balkonginvigningen för i år. Det är verkligen ingen värme och solen kom och gick mest hela tiden men det vart så himla uppskattat av vår stora lilla  fyraåringen. Och det är det absolut viktigaste ♥
 
 
 
Tänk när våren är här på riktigt och det börjar bli dags för att fixa till ordentligt på balkongerna med blommor, utemöbler och textilier. Bara när solen går högre och vi kan sitta även på den stora balkongen på baksidan. Vårt favoritställe här hemma under somrarna.
4
Mimmimoster

Det är något speciellt med första fikat ute, ljuset, fågelkvitter och takdropp. Så mysigt ni haft det! =)

Svar: Ja, det är det verkligen :)
Eleni

Fidan & Divine

Fin blogg du har!
Klicka gärna in hos oss

Svar: Tack så mycket :)
Eleni

Marie Bergman

Mysigt =)

Svar: Jätte mysigt fast lite för kallt :)
Eleni

Robex Lundgren

finna bilder