Solmogna frukter & passion

Att jag är en riktig sucker för sånt som luktar fruktigt och kramelligt är ingen direkt nyhet. Apolivas duschgel, bodyscrub och bodylotion doftar verkligen ljuvligt. För väldigt länge sedan hade vi duschgelen och igår när jag sprang förbi apoteket kunde jag bara inte låta bli att fylla på med både dusch och scrub.
 
Och på tal om ljuvligt så har jag dessutom klickat hem både gamla favoriter men också några nyheter från Lyko denna förmiddag. Nu när jag äntligen klippt håret var det även dags att rusta upp med lite hårprodukter. Lite piff mår man alltid bra utav och den här veckan kommer att forstätta lite i de lyxiga tecknet. En helg att se väldigt mycket fram emot kan man säga.
 
 
"Som en dröm om solmogna frukter och passion" är texten på förpackningarna. Kunde inte beskrivit det bättre själv.
 
 
Här hemma springer vi fortfarande runt i pyjamas. Himla skönt när inga måsten finns och vi bara tar dagen som den kommer. Jag frågade Maya vad hon tyckte vi skulle hitta på idag och till svar fick jag en mysdag. Inte mig emot så jag var inte sen att haka på. Lite träning ska vi dock klämma in. Känns så härligt att ha kommit igång någorlunda. Och från och med första Mars sätter jag och P tillsammans igång med en 28 dagars challenge. Det ska bli jätte kul och framförallt spännande med de eventuella resultatet.