Stora Fest & Bröllopsmässan

Lite oväntat fick jag med mig Patrik för att gå på Stora fest & bröllopsmässan som idag hållits på Stadshuset. Mysigt att gå tillsammans och göra något sådant. Vi tittade på modevisningen med både kavajer och brudklänningar för att sedan fortsätta mingla bland alla bord med cateringfirmor, makeup, hår och allt därtill. Man fick en liten Goodiebag när man gick in och sedan köpte vi på oss fyra rejäla Bröllopsguiden tidningar. Nu har jag massor att bläddra i på kvällarna.
 
Har haft ångest i flera dagar över allt kring bröllopet. Tror det är lätt att ställa för höga krav på sig själv och känna oro över både hur man ska få ihop det men också att man inte ska lyckas få till det så som man drömmer om det. Kraven hänger dock bara på våra axlar och jag vet att oavsett hur det kommer bli så kommer vi bli gifta den 11 Juli 2015. Bilden i mitt huvud av hur allt ska se ut är det ingen annan än jag själv som ser. Vårt lilla lagom bröllop verkar bli ett ganska stort sådant så det är mycket att få ihop, mycket att tänka på och mycket pengar att lägga ut. Det är (förhoppningsvis) en Once in a lifetime - det är vår dag att minnas med våra nära och kära för all framtid. Man vill så klart få det speciellt. Det är väldigt speciellt och känns så stort ♥
 
Har förresten inte berätta att vi hade den otroliga turen att vinna en Bröllopsfotografering med duktiga Ninas fotografier för ett par veckor sedan. Ni kan ana lyckan jag kände när hon hörde av sig och berättade att det är vårt bröllop hon valt att vara med på. Jag är så glad, ser så mycket fram emot det och en stor sten lättade då vi satt fast en aning angående bröllopsfotogaf.
 
 
 
Maya är med sin mormor & morfar och Patrik är och hjälper våra vänner att flytta. Strax mitt emot oss faktiskt. Kul att få så nära igen, precis som vi haft det av och till sedan vi var små. Hanna kutar omkring i gåstolen och försöker riva halva hemmet. Bäst att vara med nu.
3

Egentid & shopping

Hej på er denna fredagskväll.
 
Igår tog jag en heldag på stan helt solo. Mötte upp en vän i ett par timmar där emellan för en fika på Espresso house och strosande i butiker. Det var supermysigt och nu går vi bara och väntar på att hennes lilla bebis ska komma vilken dag som helst! ♥
 
Fyndande flera kassar till både mig och flickorna. Ett par nya gardiner och lite annat smått till hemmet följde också med. Bland annat köpte jag en ny enkel tröja med stora prickar i vitt och ett par gulliga leggings till med djurmönster åt Maya. Har alltid haft svårt för tryck men med rätt mönster och rätt blandning kan kombon inte bli bättre. Nej, nu är det dags för mig att hoppa in i en lång dusch och piffa till mig lite. Har så ont i min nacke men förhoppningsvis lindrar det en aning med varmt vatten. Imorgon är en dag att se fram emot. Trevlig helg!
 
 
5

När intresset växer

Tänk att en gång i tiden kunde röran vara så enorm och smaken så smaklös, haha. Intresset för inredning har helt klart vuxit (och förändrats) med åren. Nu kan jag känna lycka över fina sängkläder som matchar resten av rummet, en vacker vas med en fräsch bukett blommor i eller som nu att fynda fina prydnadskuddar. Det blev ett helt gäng in till Mayas rum tillsammans med en mysig pläd som hänger på sängkanten. Hanna fick också en liten igelkottskudde och en ny härlig rosa filt hängandes på spjälsängen. Längtar så tills vi ska inreda hennes alldeles egna rum. Men det får nog vänta till närmare våren eller sommaren.
 
Idag ska vi ha en riktig pyssla-hemma-dag. Vi startade med frukost på sängen och så fort Hanna somnat ska vi byta gardiner både i vardagsrum och Mayas rum. Lite städning på det och sen går vi till källaren för att ta upp ett par kartonger med kläder efter Maysan. Kanske vi kan hitta några gamla godbitar som minsta pluttan kan ha vuxit i nu ♥
 
 
Alla kuddarna kommer ifrån Rusta. Den fina nallen är några år och kommer från Fröken Fräken.
6