Minnen på ett snöre

Hej fina ni!
 
En måndag i slutet av Januari tänker jag nu publicera något som jag fotade och tänkte visa er redan långt före jul. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Jag fotar massor varje dag både med min systemkamera men också en heldel med min iphone. Tycker det känns trist att endast ha alla sina foton i olika externa minnen och försöker bättra mig på att gå igenom och framkalla för att använda på flera olika sätt. Ni kanske kommer ihåg dekorationsstegen jag gjorde i höstas? När julkalenderspaketen var slut fick den återgå till att agera någon slags fotostege igen, fast med ytterligare några fler band och nya polaroidfoton. De som hängde där innan satte jag istället bredvid vår kakelugn på väggen där det tidigare var väldigt tomt. För ett par år sedan köpte jag ett fint hjärta med en slags "nypa" på och har haft enstaka foto där men då slog det mig att jag skulle sätta fast ett grövre finare textilband istället och med mini klädnypor hängde jag polaroidbilderna jag framkallat via appen Polagram. Enkelt men snyggt!
 
 
Jag tänker fortsätta framkalla polaroidfoton från olika tillfällen och byta ut eftersom. De som hängt uppe länge får istället limmas in i album.
4
Mimmimoster

....eller KÄRLEK på ett snöre...fint!

Svar: Så sant! :) <3
Eleni

Charlotte

åh! Jättefint :) Måste också framkalla mera. Jag gjorde en fotobok från året 2014 som anlände förra veckan. Det blev jättefint och det tyckte sambon med. Han sa "det här måste vi göra varje år" :) haha!

Ha en fortsatt fin måndag.

Svar: Hihi, då fick du gott betyg på fotoboken. Det är så mycket mysigare och roligare att titta i album än att sitta och bläddra i olika mappar på datorn tycker jag. Kul att man gör något annat av favoritfotona :) Ha en fortsätt härlig vecka!
Eleni

Monika

Enkelt å jättefint =)

Svar: Håller med och tack! :)
Eleni

Charlotte

sv: Ja visst är det :) Och jag kan tänka mig att det är roligt att ta fram album och framkallade bilder ihop med barnen :)

Tack och detsamma till dig :)

Svar: Verkligen! :)
Eleni