När intresset växer

Tänk att en gång i tiden kunde röran vara så enorm och smaken så smaklös, haha. Intresset för inredning har helt klart vuxit (och förändrats) med åren. Nu kan jag känna lycka över fina sängkläder som matchar resten av rummet, en vacker vas med en fräsch bukett blommor i eller som nu att fynda fina prydnadskuddar. Det blev ett helt gäng in till Mayas rum tillsammans med en mysig pläd som hänger på sängkanten. Hanna fick också en liten igelkottskudde och en ny härlig rosa filt hängandes på spjälsängen. Längtar så tills vi ska inreda hennes alldeles egna rum. Men det får nog vänta till närmare våren eller sommaren.
 
Idag ska vi ha en riktig pyssla-hemma-dag. Vi startade med frukost på sängen och så fort Hanna somnat ska vi byta gardiner både i vardagsrum och Mayas rum. Lite städning på det och sen går vi till källaren för att ta upp ett par kartonger med kläder efter Maysan. Kanske vi kan hitta några gamla godbitar som minsta pluttan kan ha vuxit i nu ♥
 
 
Alla kuddarna kommer ifrån Rusta. Den fina nallen är några år och kommer från Fröken Fräken.
6
Karin Granat

Så fint ni har fått till det på sängen! Har själv en sån där igelkottskudde! ;-)

Visst är det lustigt vilken enorm glädje och lycka man kan känna över saker när man tycker att man hittat rätt inredningsmässigt! :-) Man blir glad när man har fint runtomkring sig och det är som balsam för själen kan jag tycka att få fixa och greja med inredning och få känna sig kreativ! :-)
Alltid lika kul att se dina idéer! :-)

Svar: Hihi, den är så söt! :)

Håller med dig. Man blir glad och mår bra av att få fixa fint hemma :) Kul att du tittar in här hos mig. Hoppas du mår bra.
Eleni

Johanna

Jättefina detaljer i ett flickrum! Jag känner mig harmonisk när jag har det fint hemma, gärna med fina nya blommor i en vacker vas och fina saker på riktig plats!

Svar: Åh, förstår precis. Känner samma sak. En härlig känsla! :)
Eleni

Frida - Vita villan

Oj så många fina kuddar från rusta! Måste svänga förbi där imorgon!
Mysigt rum hon har. Gillar tapeten!

Svar: Det gör du rätt i. Dom hade massa fint :)
Eleni

Mamma

Blev ju jättefint på Mayas rum! <3

Svar: Ja, det blev bra! :) <3
Eleni

Sandra

Åh vilka söta :)

Svar: Tack tack! :)
Eleni

Malin Wederberg

Jättefint! :)

Svar: Tack! :)
Eleni