Äntligen!

Äntligen har barnen förstått vitsen av siesta! Dock ligger jag med en kletig bebis på min mage med endast ett lakan emellan och vår AC kämpar på för att få ner temperaturen under trettio grader på vårt rum. Ni kanske förstår att jag sitter i en svettig sits och att jag själv dessutom blir utan den här lilla extra sömnen som jag gladeligen hade tagit emot. Men det blev åtminstone en lugn stund och en aning kramp i halva kroppen. Tur för mig att datorn stod inom en armlängd så jag också har något att göra medan de andra sover.
 
Igår var vi till min pappas väns hotell&restaurang. Dom gör de absolut godaste milkshakes. Det kanske inte ser så mycket ut för världen men dom är fantastiska. De bästa jag någonsin smakat. Svalkande gott i denna värme.
 
 
Ikväll tänkte vi göra stan. Nog för att vi hunnit med några promenader där igenom men kanske vi även tar oss en titt inne i några butiker. Skulle vara kul att hitta någonting nytt. Plats får vi i väskorna när man tömt blöjpaket och matförpackningar åt Hanna under resan. Klart det måste fyllas på med något.
1

Day 3 in Crete

Hej från värmen!
 
Termometern har visat över 40 grader sedan vi kom hit och det ser ut att fortsätta lika fram till helgen. På gränsen till för varmt kan jag tycka men barnen klarar det ändå bra. Dom badar och lekar, är gladare och piggare än någonsin. Hade ju nästan hoppats på att dom åtminstone skulle vilja sova lite mer när det är så varmt, iaf den minsta, men nej tack säger hon till det, haha.
 
Igår var vi till min faster och mina kusiner. Det var mysigt att komma dit och hälsa på efter så lång tid sedan senast. Längre än vanligt eftersom vi inte kunde åka förra sommaren. Ändå var känslan en aning tom när min farmor inte längre finns där. Det saknas något, hon är saknad. Har inte varit här sedan hon lämnade oss ♥
 
Nu är vi redan inne på dag fyra och som vanligt väntar stranden. Skönt att veta att vi har över två veckor kvar. Dagarna går ändå så fort.
 
 
En blandning bilder från dag 3 på Kreta.
4

Stranden

Idag gjorde vi alla premiär på stranden. Det blev inte allt för länge men tillräckligt med badande för att vara första riktiga dagen. Värmen tar knäcken även på mig så man orkar inte så mycket. Men vi ska inte klaga - vi är ju här nu. Får uppleva värme, sol och bad som vi längtat så efter.
 
 
Det var jättekul att bada med morfar tyckte Hanna ♥
4