Starten på resan

Vilken start vi fick på den här resan. Först hysteriska ungar mer än halva vägen ner till arlanda igår eftermiddag. Det var långt ifrån en frid-och-fröjd-bilfärd. När vi äntligen kom fram på arlanda blev Maya helt skärrad när hon ser ett flygplan lyfta precis när vi kliver ur bilen. Vi har en extremt känslig liten fyraåring nu mera. När vi kommit i ordning på hotellrummet vi skulle bo i under söndag natt är hon så uppstressad och nervös så allt slutar med en spya i sängen. Precis vad vi behövde. Framförallt när jag lider av den värsta kräkfobin och sedan innan redan var orolig över flygresan. Med knappt fyra timmars sömn sammanlagt på två dygn är man lagom sliten idag.
 
Flygresan gick dock långt över förväntan och en väldig hetta mötte oss på Chanias flygplats. Jisses, så varmt det är här. Vi har hunnit med restaurangbesök på ett av stammiställena här nere, köpt frukost på Supermarket och till sist gått en sväng på stan för att ta en fika nu ikväll. Patrik och barnen har även hunnit med ett dopp i havet i eftermiddag och det skvallras om varmt vatten på kring trettio grader. Nu ska det bli skönt med lite sömn så man får återhämta sig och starta upp semestern på riktigt imorgon.
 
 
Känslan över att vara tillbaka är obeskrivlig. Den här platsen finns långt in i mitt hjärta och så kommer det alltid vara. Alla minnen, alla människor. Det här har varit en stor del av min uppväxt.
8
Frida W

Men åå vad härligt. Jag blir sällan avundsjuk på folk som är utomlands men just nu kände jag ett sug. Hoppas ni får en jättebra semester och njuter av allt.

Svar: Förstår att suget kommer efter denna kalla och regniga sommar. Känns jätte skönt att få känna båda värme och sol nu. Hoppas ni får härligt väder hemma också :)
Eleni

Emmelie - Mamma till två, nykär, ssk-student

Jobbig start men de ser helt fantastiskt ut!

Svar: Tack! Det är härligt att ha kommit till värmen och att det dröjer tills vi ska resa hemåt igen :)
Eleni

Sara J

Åh, vad mysigt! Blir varm i hjärtat varje gång jag ser er åka till Kreta. Vilka minnen 💕

Svar: Jag förstår dig. Många fina, härliga och roliga minnen 😀💕
Eleni

JUNITJEJ

Ha en underbar resa där!

Svar: Tack så mycket :) Det ska vi :)
Eleni

Classy

Hej! Kan du grekiska? Vem av dina föräldrar är det som är grek? Jag är också grek, jag har flyttat till Grekland och reser runt hela tiden i Grekland kolla in bloggen www.Classy.blo.gg

Svar: Hej! Min pappa är grek. Förstår mycket men pratar ganska knackigt, haha. Vad kul att du flyttat hit :) Är du uppvuxen i Sverige?
Eleni

Josefine

Ser så fantastiskt ut!

Svar: Tack, det är superhärligt :)
Eleni

Johanna

Åh, vad fint det ser ut! :)

Svar: Det är så härligt :)
Eleni

Louise - vitmossa

Ser jätte fint ut! Hoppas ni får en fin semester :)

Svar: Tack ska du ha! :)
Eleni