Lyckliga i alla sina dagar

Det är nu man sakta börjar förstå att det är på riktigt. Idag har jag varit på konsultation för brudsminkningen. Det var underbart att få sitta och bli ompysslad, prata om bröllopet och sedan få se resultatet efter en genomgång av alla produkter och mina önskemål. Trodde aldrig att jag kunde känna mig så nöjd som jag faktiskt är. Det gör mig glad och en aning lättad så klart. Ser fram emot nästa gång jag får träffa härliga Anna på Jess - på bröllopsmorgonen.
 
 
Här ser ni min nya favoritskjorta på. Älskar den verkligen. Vill ha den nästan varje dag. Bästa köpet på länge.
3

Amazing day

Det är fantastiskt att sommaren äntligen kom. En helt amazing day är nu över. Tog med mig flickorna ner på stan för köp av solhattar och badkläder. Nu är vi redo för både pool- och strandhäng på riktigt.
 
Korvlunch på torget och självklart fick det även bli glass i varma solen. För min egen del blev det istället en Frappino vattenmelon från Espresso house. Åh, älskar de där i alla smaker jag hunnit testa. Perfekt varma sommardagar. Men nu ska jag dra mig mot sängen för att förhoppningsvis vakna pigg imorgon. Ska iväg på någonting spännade som jag ser fram emot. Och ja, det handlar om bröllopet. Tjoho. Nästa vecka är det dags på riktigt.
 
 
1

Totalt lurad.

Dagen igår vart inte riktigt som planerat. Sen en tid tillbaka visste jag att det var dags för svensexa men vad jag inte visste var att jag också skulle bli överraskad. Med fem minuter att packa väskan efter en lista till att jag var på väg ut genom dörren med en ögonbindel. Ja jisses, vilken möhippa det blev med många goda skratt, bubbel, några pinsamheter, relax, uteservering med god mat and so on. Lämnade i rättan tid för att vakna fräsch imorse. Någon som däremot inte är i det pigga laget är min andra halva som ännu inte hittat tillbaka till sitt rätta jag. Den återhämtningen kommer nog att ta ett tag. Men tack tjejer som var med på min möhippa och gjorde det till en både härlig och rolig dag. Att Ni gjorde det här bara för Mig gör mig varm i hjärtat ♥
 
Skönt att vara pigg när den riktiga sommarvärmen passade på att komma. Vilket underbart väder dagen bjudit på. Har varit ute konstant sedan jag vaknade imorse till närmare kvällen. Nu sägs det kommit för att stanna. Håller tummarna för det.
 
 
Lycka är att få springa naken i vattenspridaren hemma hos mormor och morfar, hälsar Maya.
3