Med start måndag

På måndag ska jag börja. En ny vecka med ny start - det perfekt tillfället att komma igång. Det låter i alla fall väldigt bra varje vecka när man laddar upp för kommande måndag. Synd bara att varje vecka börjar med måndag och den dåliga starten skjuter iaf jag väldigt lätt upp till veckan därpå.
 
I perioder tycker jag det går bra men lika fort kan jag komma av mig. Patrik har varit superduktig att hålla igång träningen hela året så här långt och det börjar ge synliga och tydliga resultat. Det peppar mig lite extra just nu. Jag säger det jag sagt många gånger förut - Från och med imorgon får det vara nog med sötsaker i mängder. Nu är det dags för mig att också ta mig tid till att komma i bättre form. Mer frukt och grönt och mer träning. Beach 2015 eller snarare bröllopsform 2015. Dags att jobba om jag ska få något minsta resultat.
 
 
Vattenmelon är både gott och nyttigt. Mängder åt vi i somras och nu börjar det smyga sig in här hemma igen.
2
Mimmimoster

Tagga ner, tänker ni få oss i bänkarna att bara tänka på hur pluffsiga vi är när vi ser brudparet, ni som redan är så fina.....

Svar: Haha, men sluta, ni sitter ju i bänkarna som du säger ;D Vi kommer direkt att ha 80 personers blickar som ska studera från topp till tå... iiih, så nervigt det kommer att bli. Då vill man gärna se fin ut i sin klänning, haha.
Eleni

ɑ n n i k ɑ

Mums :D

Svar: Sååå gott! :)
Eleni