My wedding dress

Det känns så rätt - Min bröllopsklänning.
 
 
När man minst anar det ramlar man över den. Känner mig ivrig, lycklig och full av längtan och förväntan. Man vill hålla så mycket för sig själv tills dagen då det är dags men jag kan liksom inte hålla mig. Skulle egentligen vilja dela allt runt omkring. Våra tankar, idéer och berätta alla små och stora steg vi tar. Men försöker hejda mig mest hela tiden. Men en sneak peak kommer ni inte undan. Det tar emot men jag kan inte låta bli. Betyder det här otur nu?
 
 
Vi har kommit ganska långt i planeringen och är på gång med det mesta. Känns otroligt skönt måste jag säga. Samtidigt som det är så kul att få planera sitt eget bröllop är det otroligt mycket jobb och stress runt omkring. Mycket på listan kan vi nu checka av som kläder till oss brudparet, kläder till brudnäbbarna, vigselring, fotograf, solist, festlokal, porslin, vigselplats, inbjudningskorten är ute sedan länge och många har redan börjat svara. Till veckan är det dags för att kolla och ev. beställa brudbukett och tårta. Check, check, check. Dags att börja kolla vidare på brudtärna och marskalks kläder också.
 
Åh, vad det här är en fantastisk resa med min andra halva ♥
4
JUNITJEJ

Vad kul att planera bröllop!

Svar: Så himla kul verkligen :)
Eleni

Mimmimoster

Nu kom en tår i ögat, inte den första och knappast den sista gällande den här stora dagen.....

Svar: Mina tårar kommer också i tid och otid när jag bara tänker på den här dagen eller hör en fin låt som påminner om kärlek. Jisses vad jag gruvar mig för att sminket ska åkt ner i hela ansiktet innan vi ens kommit fram till altaret, haha.
Eleni

Monika

Mycket kärlek <3 i bloggen,man blir lite känslig när det gäller bröllop..dela med dig det som känns bra du Eleni-är härligt att läsa =) Å klart det inte betyder otur! =)

Svar: Tack, du har rätt! :) Det är en massa kärlek just nu och det kan jag inte komma ifrån i bloggen heller :) Bröllop är känsligt, gruvar mig redan hur jag ska få sminket att sitta kvar innan jag ens kommit in i kyrkan, haha.
Eleni

Sandra

Av det man ser, så ser den sjukt snygg ut :) hoppas ni haft en trevlig helg :) kram

Svar: Tack, gillar den så himla mycket men vill inte visa den... än, hihi. Hoppas du med haft en bra helg. Kram
Eleni