Du, jag & bröllopsdekorationer

Gårdagskvällen spenderades på ett lite annorlunda men himla mysigt sätt. Allt som oftast när barnen somnat brukar man hamna i varsin soffhörna, helt tysta och kanske titta på något på tvn. Man behöver det där lugnet helt klart ibland men man behöver även varandra. Och som för oss nu när det börjar närma sig bröllop finns det faktiskt att göra egentligen mest hela tiden.
 
Vi öppnade en flaska mousserande och dukade upp med lite goda tillbehör. Tyst och lugnt runt omkring kunde vi bara sitta och prata om framtiden samtidigt som vi påbörjade bröllopsdekorationerna. Tror faktiskt att det är första gången på alla dessa år som vi tillsammans sitter och pysslar. Var kul att se att även min blivande man faktiskt också har snitsen bara han vill, hihi. Många fler liknande kvällar kommer det behöva bli närmaste veckorna.
 
 
Nu är P på jobbmöte sedan väntar skojakt för oss båda inför den stora dagen. Vi är på gång igen.
6

Vart är du?

Hej allihopa!
 
Igår spenderades dagen på jobbet och sedan var tanken att åka ut till mina föräldrar för att kunna vara ute och spraymåla lite saker till bröllopet. Det blev dock för sent för spraymålandet då Patrik och barnen åkte på grilljakt alldeles innan jag slutade och det tog visst lite tid. Det vart noll gjort på bröllopsfronten men det blev iaf god middagsbjudning och det är aldrig fel.
 
Känner att inspirationen till mycket är svår att hitta just nu. Vi har massor att göra inför bröllopet som visst bara är veckor bort nu. Det svåra är att komma igång när motivationen inte riktigt finns. Vart är lusten? Det här ska ju vara något som känns roligt att hålla på med och något att se fram emot. Men i slutändan hoppas jag ändå att det kommer att göra det.
 
 
Hanna med sin stora favorit hos sin mormor och morfar förra veckan ♥
 
Idag blir bara jag och flickorna hemma. Det väntas visst oväder lite senare och då är det mysigt att sitta inne med tända ljus. Städning inför helgen måste också göras. Den här lilla busan går det knappt att sätta ner på golvet längre då hon hittar minsta lilla dammkorn, skärp eller varför inte ett hårstrå för att stoppa i munnen. Unge, haha.
 
Önskar er en härlig fredag och en fin helg!
2

Som en gång i tiden

Alltså den här lilla tjejen, oj vilken kärlek. När vi nattat minsta hjärtat dukade vi upp till kvällsfika ute på balkongen - Jag och Maya. Första gången för i år så här sent mot kvällen. Vi har pratat, skrattat, många funderingar och kramats massor. För en stund kändes det precis som det en gång varit. Vi två har mer eller mindre suttit ihop och tillbringat massvis med tid tillsammans. Det är något jag är evigt tacksam över. Vi har gjort så många härliga, roliga och mysiga saker och ibland kan jag erkänna att jag saknar det samtidigt som jag önskar mer än allt att jag hade minst lika mycket tid tillsammans med Hanna. På samma sätt som jag haft med Maya. Men nu är dom två som jag försöker dela mig för så dom ska känna sig lika viktiga och lika älskade. För det är precis vad dom är. Tror ändå det är viktigt att göra sådana här små saker med var och en för sig, att bara kunna fokusera på en i taget stundvis. Sedan blir det en annan sak när de är lite större båda två och vi kan göra fler saker ihop också. Men åh, vad jag är glad för den här kvällen jag tillbringade ensam med min stora lilla tjej ♥
 
 
Ja, efter en massa slit och släng med rensning av lådor, garderober och det mesta som kom i vår väg slutade den på bästa sätt med bästa sällskapet. Ser mig själv i Maya allt mer med tiden. Personlighet och intressen ligger nära mig själv och det är så roligt att se hur det utvecklas. Ibland känns det som ingen förstår varandra bättre än vad vi gör. Det ska bli så spännande att se vem Hanna kommer att bli, vad hon kommer tycka om att göra och hur hon kommer att vara som person. Det är en underbar resa ♥
5