En dag i min smak

Sitter uppkrupen i soffan med en kvällsmacka efter en varm dusch. Om en stund kryper jag under täcket men tänkte titta in här först.
 
Värmen börjar leta sig hitåt och det glädjer mig. Vi följde med min mamma hem efter jobbet för lite sällskap och plus i kanten på att bli bjuden på lunch. Det är så skönt att vara i ett hus där man kan springa ut och in lite som man vill. Om inte minst för Maya. Längtar så tills de är vår tur. Solen kom och gick men värmde så skönt när den väl var framme. Hanna fick för första gången i sitt liv känna på gräset och försökte stoppa allt som kom i hennes väg i munnen. Hon smakar på allt. Tänk vad mycket som är outforskat och nytt när man är liten. Hela världen måste kännas så stor.
 
Mot eftermiddagen fick jag äran att fotografera vår vän och granne på våningen under med hennes fina gravidmage. Vi höll till vid havet och det var verkligen så himla roligt att få ett "fotouppdrag". Ska bli spännande att gå igenom alla bilder för att sedan få redigera. Ser fram emot det.
 
 
Hannas första möte med gräset ♥