Helt otroligt & pepp

God morgon, god morgon!
 
Båda flickorna sov till strax efter sju imorse utan att ens behöva stiga upp för matning där vid fem-sex tiden. Helt otroligt och helt underbart skönt! Dock var jag uppe vid ett i natt av att en bebis grinade och skrek. Andra natten i rad nu, så olikt henne, hon är sällan sådär hysterisk men tror det kan vara drömmar som gör det.
 
Känner mig piggare än på länge och både nacke och huvud känns lättare efter att jag (ännu en gång) bytt kudde. Jippi, för det. Nu ska det laddas upp med en bra frukost och lite pepp. Om ett par timmar är det nämligen dags för träning för min del. Jag vet inte riktigt vad jag har att vänta då Emelie 'lurat med' mig på ett muscle challenge pass som sägs vara både jobbigt och effektivt. Man hör redan på namnet att det kommer bli en utmaning för en som mig med mina mini muskler, haha. Men det ska bli så kul!
 
 
Hanna var ute och gick här i veckan. Och på tal om att gå så tog hon ytterligare tre steg helt själv igår. Släppte taget för att stappla fram till storasyster med utsträckta armar ♥
 
Igår var det mycket planering och fix inför bröllopet. Trots att jag tycker vi engagerade oss ganska bra båda två känns det som att vi inte kom så långt som jag önskat. Allt tar sån himla tid. Maya sprang och lekte med en kompis och vi fick besök av min syster och Anton så vi tog en paus till sockerkaksbakning och lite fika. Sen började vi se Eurovision men orkade inte riktigt hela vägen. Fick se den glada nyheten nu imorse. Tjoho! Behöver jag fråga om rätt låt vann?
1
Mimmimoster

Bästa kudden hittade jag på Hemtex. Förklarade mitt (ständiga kudd-)problem och en underbar tjej sa: Jag vet precis hur du har det! Efter det mår min nacke så mycket bättre.

Svar: Ja, det där med kuddar och nackar verkar vara ett stort mission att lösa. Tror att jag hittat någorlunda rätt nu. Är SÅ mycket bättre sedan ett par dagar. Hoppas, hoppas!
Eleni