Hur det kan bli

 
Det blev en halvt kaosartad kväll igår. Maya har haft en förkylning som funnits där mer eller mindre i flera veckor nu men inte riktigt brytit ut. Hörde redan på dagen att hon var hes, typiskt innan hon får krupp. Igårkväll hade hon svårt att andas och den där skällande hostan på det, så för första gången någonsin gick hon med på att använda inhalatorn hon fått utskriven för länge sedan. Det blev bättre med andningen men då kom biverkningarna och slog till ordentligt istället. Stackars liten. Vart riktigt orolig för henne ett tag men det slutade bra och hon fick sova hela natten. Mamman och pappan kunde dock inte riktigt slappna av efter den där kvällen så idag har man haft tröttmössan på. Men det viktigaste är att hon redan idag var mycket piggare och det känns som det kanske vände lika fort som det kom ♥
 
 
Ursäkta alla matbiler men jag kan liksom inte låta bli. Jag gillar verkligen att både äta och fota goda ting, hihi. Efter en heldag på språng kändes det alldeles lagom att slänga ihop en kycklingsallad. Känns både fräscht och gott.
 
Planen för dagen var att ge mig iväg på blomjakt. Mitt sällskap fick dock ställa in för att få en bebis som hade lite mer brottom än planerat. Åh, mys med en liten nyfödd. Stort grattis till er! Och jag fick istället med mig en hel skara i alla storlekar för tips, smakråd och extra släp på kundvagnen, hihi. Lika bra gick det. Förutom massor av nya blommor fick vi även med oss en vindjacka till Maya, en ny matta till den större balkongen och storhandling av mat. Så ikväll har jag och Maya varit ute och planterat i blomlådor, städat på balkongen och möblerat om till det bättre. Kanske är en aning tidigt att ställa ut alla blommor än men dom får övernatta inonomhus ett par veckor för att sedan få flytta ut på heltid. Det blev verkligen så bra där ute med allt piff så nu längtar jag om möjligt ännu mer efter varma härliga sommardagar och kvällar som vi kan tillbringa där ute för att ligga och läsa eller äta en god middag tillsammans.
4
Jasmine

Gott det såg ut!

Svar: Tack, det är aldrig fel med kycklingsallad :)
Eleni

Mamma/mormor

Lilla Maysan <3

Svar: <3
Eleni

Alice

Åh vad gott det ser ut att var!

Svar: Det är så gott med sallad när vi går mot sommaren. Och då blir det ännu godare :)
Eleni

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Åh hoppas hon kryar på sig snabbt!

Svar: Tack snälla. Fortfarande hostig framförallt på morgnarna men annars pigg och glad :)
Eleni