Butiksinvigning & pysselkväll

Åh, en så mysig kväll vi fick igår. Vår granne och vän Ullis tog med mig på butiksinvigningen av Fröken Fräken som öppnat alldeles i närheten av där vi bor. Supermysig butik med allt möjligt fint till hemmet. Lokalen hade dom gjort jättefin, det var mycket folk och det bjöds på bubbel och tilltugg. Lite smått och gott fick följa med hem plus en goodiebag på vägen ut.
 
Sedan blev en relativt sen kväll mitt i veckan med pyssel och prat på våningen under. Kände hur mycket jag behövde det här. Komma ut och träffa folk, göra något annat än sitta fast vid datorskärmen en kväll.
 
 
Min första och kanske enda julblomma fick följa med hem i fin pappersppåse, burkar med sugrör som dessutom är i plast så det gör inget om små händer råkar tappa dessa, ett salt med parmesan och basilika och den vita påsen är alltså goodiebagen vi fick med ljuslykta och lite annat.
 
Nu rullar tvättmaskinerna, kakor är tagna ur ugnen och jag ska sätta fart med lite städning innan den minsta vaknar. Sedan beger vi oss iväg för att köpa några sista saker inför helgen. Jisses, har så mycket att göra egentligen och skolan känns alldeles för komplicerad för att hinna med just nu. Men... det är bara att ösa på.
3
felicia

åh så fint! vill ha nicolas vahes grejer, de är så snygga!!

Svar: Ja, verkligen jättefina! :) Förstår dig.
Eleni

corneliaeriksson.blogg.se

Vad mysigt det låter, och superfina grejer! :)

Svar: Ja, det var en supermysig kväll :) Och det är aldrig fel att få med sig några fina saker hem också :)
Eleni

Linda

Känner igen mig i det du skriver. Man måste få lämna böckerna och datorn och se livet som pågår utanför en stund. Själv har jag fått sitta till 01-02 om nätterna och sen varit vaken med sonen om nätterna. Och sitta i soffan har jag inte gjort alls på över 3 veckor, inte en enda gång. Så det är mitt mål, Lämna in- kolla på film!

du är superduktig!

Svar: Åh, förstår precis hur du känner och har det. Önskar jag kunde ge dig lite extra energi och "ledighet". Du gör det superbra! Hejar på dig! Hoppas du snart kan titta på en film i lugn och ro. Kram på dig
Eleni