Födelsedagskalas

Prinsessor och regnbågar var drömkalaset den här gången. Färgglada ballonger, muggar och tallrikar i olika färger och med djur på och en godistårta tillsammans med bullar och kakor. Det tillsammans med släkt och vänner gjorde det till "det bästa kalaset i hela världen", som hon så fint sa, vår blivande femåring.
 
Än är det någon vecka kvar till den egentliga femårsdagen men nu är det stora kalaset överstökat. Glädjen och lyckan hon beskrev både före och efter är oslagbar. Och ni ser ju själva på bilden nedan vilka gäldjehopp det blev när hon får se vad som gömde sig i det allra största paketet, haha. Tusen tack till alla som kom för att fira vår Maya!
 
 
4
mamma/mormor

Grattis i igen fina, bästa Mayagumman <3

Svar: <3
Eleni

WWW.angusfoto.blogg.se

Åh grattis grattis!
Snart är väl den lilla 1,5 år?

Svar: Jaa, Maya fyller ju inte fem förrän den 22;a och Hanna blir 1,5 den 19:e :) Jisses vilka stora barn jag börjar på få.
Eleni

Lina

Åh vi har köpt ett stort dockhus till lova i julklapp hoppas på succé :) ser ut som ni haft ett härligt kalas 😊

Svar: Det kommer det säkert bli. Här var det nog det bästa köpet vi gjort på länge. Det första hon gör när hon vaknar är att titta till så hennes barbies har det bra i sitt nya hem, haha.
Eleni

Mimmimoster

Det går inte att ta miste på glädjen, "Maysan" är nästan "självlysande"! Vilket fint kalas!

Svar: Hihi, ja verkligen. Hon var så himla nöjd och glad så hon hade inte ens tid att säga hejdå till gästerna eftersom hon hade fullt upp med att leka i sitt nya dockhus, haha.
Eleni