Spökfika

Här har vi haft nästan fullt hus en stund under dagen. Det var dags för årets Spökfika och vi dukade upp med spindelkakor, chokladbollsmonster, spindelnätsmuffins och spökmaränger bland luddigt spindelnät och med blodsaft till dricka. Jag och flickorna var utklädda dagen till ära - Hanna mus, Maya pirat och mamma vampyr. Det var så mysigt att ha nära och kära här.
 
Så här såg det ut förra året, då i en betydligt mindre och enklare variant.
 
 
Happy Halloween
3

För allra första gången

Happy Friday eller Happy Halloween.
 
Vi har en ivrig liten tjej här hemma som ikväll ska på sitt första Halloweendisco. Det värmer i mitt hjärta och det är ju så speciellt när man blir bjuden på någonting för allra första gången. Maskeradkläder ska plockas fram och vi ska fortsätta att baka inför morgondagens spökfika. Gissar att helgen kommer säga svisch. Medan P följer med Maya på disco passar jag och Hanna på att fortsätta julklapps- och födelsedagspresentjakten. Tur hon är så liten så hon inte förstår ännu och kan skvallra, hihi.
 
Firar ni halloween med något speciellt?
 
Mina fina flickor
2

Högst på önskelistan

 
 
Fina böcker med bakverk och inredning, framförallt The KINFOLK home / Enfärgade sängkläder från Ellos / Pläd, förvaringskorg i jute, kuddfodral, salladsbestick i trä från H&M Home / Muggar och annat porslin från Indiska
2