Pysselstuga

En så härlig dag det varit. Vi har pysslat, målat, lekt och bara myst en stund tillsammans. Pratat om alla tankar och funderingar en blivande femåring kan ha. Hon klagar fortfarande över att vara trött och näsan har börjat blivit täppt men ändå otroligt go och glad med några bus emellanåt. Jag har iaf fått igång projekt tavelvägg i vardagsrummet, därav målning av ramar. Det gör så mycket att få upp saker på väggarna.
 
 
Maya har satt igång att tillverka julklappar till alla vi känner. Älskade lilla du. Tänk att vi närmar oss julen sakta men säkert.
4
Emmelie - Mamma till två, nykär, ssk-student

Ser fram emot att se ditt färdiga projekt med tavlorna =)

Svar: Kul! :) Kanske att jag bjuder på något snart :)
Eleni

Mimmimoster

Får mig att tänka på det fina paketet med en "stjärnkikare" jag fick av Maya förra julen!!! <3 <3 <3 En "pysselpresent" väntar här till henne liksom en liten "kompis" till Hanna.... :) Klappköp i JUNI, hihi!

Svar: Hihi, vi pratade faktiskt om den när vi satt och pysslade. Hon skulle göra någonting annat till julklapp den här gången tyckte hon då ;) Åh, det är alltså bara inte jag som är tidigt ute med julklappar? Jag har också börjat samla sedan ganska långt tillbaka, hihi.
Eleni

norrbotten emma - willimas mamma

va kul med pyssel =)
Ha en toppen onsdag

Svar: Verkligen. Så roligt att kunna göra något sådant tillsammans dessutom :) Trevlig helg!
Eleni

Angus

Härliga lilla tjej! hon är så söt
Va lika våra bloggar är! :) såg jag nu
great minds think alike ;)

Svar: Tack!! :) Åh, haha, kanske dom är. Därför jag tyckte din blogg blivit så mysig och hemtrevlig ;)
Eleni