Birthday party

Min älskade lillasyster fyllde 25-år i veckan. Tänk att hon den lilla redan blivit så vuxen. Ibland undrar jag när allting hände, var vi inte nyss små? Det känns så nära men ändå så långt borta. Vi överraskade henne med drinkar, skratt och dans till sena timmar. Det vart en supertrevlig och rolig kväll ♥
 
Trots att man inte var i säng förrän närmare fyra i morse är jag overkligt pigg. Lata söndagsmorgnar är man inte direkt bortskämd med så vi har passat på att känna det lilla lugna när barnen ändå sovit borta i natt. Men börjar längta så efter att få pussa på de goa små kinderna. Nu ska jag intensivplugga innan vi väntar hem storasyster från dansskolan och sedan åker för att hämta hem den lilla. Den ena har varit med farmor och farfar och den andra hos sin mormor och morfar. Första gången Hanna sover borta helt "själv" men det verkar gått hur bra som helst.
 
 
Vi började kvällen på APA och avslutade på Oscars dansgolv. Det är år sedan jag var ut här i Sundsvall. Men allting är sig likt förutom att man börjar känna sig lite oldie bland ungdommarna, haha.
 
2
Mimmimoster

Härligt att hon fick en glad kväll, det är hon värd! <3

Svar: Det är hon verkligen! :) <3
Eleni

Mamma

Mina fina, fina flickor <3 <3 vart tog tiden vägen? <3

Svar: Ja, det undrar man ofta <3
Eleni