FÖRSTA GÅNGEN PÅ LÄNGE

För första gången på 2,5 år var det nu dags för VAB. Än så länge är det bara Maya som dragit på sig den här förkylningen och så klart sätter det sig alltid på hennes luftrör och det ger henne hemsk hosta. I övrigt har hon varit rätt pigg idag men hon måste hålla sig lugn för kruppen som än hänger med. Men ändå betydligt bättre och mer hanterbart sätt än när hon var mindre. Skönt. Själv drog jag iväg från sjukstugan en stund ikväll för lite shopping. Ovanligt när jag får en stund för mig själv, haha. Ser fram emot att få lite mer ordning här hemma nu så jag kan visa er också. Men nu blir det sängen. God natt.
2

HEJ SJUKSTUGA

Ledig måndag med mina flickor. Kan varit den lugnaste dagen på väldigt länge då den ena verkar varit extra trött och den andra väldigt förkyld.  Så vi säger hej till sjukstugan. Jag har passat på att rensa alla garderober på allt tänkbart, städat, fixa och fortsatt med det jag gör allra bäst helt enkelt medan barnen plöjt filmer. Och så klart en hel del pussar och kramar på mina godingar ♥
2

JAG TRÖTTNAR ALDRIG

Kvällsläsning i soffan och några godisar får avsluta den här ganska händelserika veckan. Barnen tyckte det var morgon kl.5 imorse och jag fastnade framför tvn alldeles för länge igår. Båda sakerna ganska så ovanliga så typiskt när det händer samtidigt. En trött mamma med andra ord. Hoppas dom sover åtminstone till kl.6 som är desto vanligare. En timme gör mycket. Vi var förresten på IKEA idag för att köpa ett par skåp som jag länge velat ha in till sovrummet. Tyvärr fanns dom inte hemma trots att det stod att dom hade i lager så nu får vi vänta ytterligare några dagar innan nästa leverans kommer. Jag som var redo för att skruva ikväll, men istället vart det stor rensning av barnleksaker och gissa vad... jag har möblerat om på Hannas rum igen. Imorgon blir det nog att snurra runt allt inne på Mayas rum också. Sedan ska nya gardiner upp som vi köpt till flickornas rum. Älskar när man är på gång med saker och jag tröttnar aldrig på att förändra.
1