JAG TRÖTTNAR ALDRIG

Kvällsläsning i soffan och några godisar får avsluta den här ganska händelserika veckan. Barnen tyckte det var morgon kl.5 imorse och jag fastnade framför tvn alldeles för länge igår. Båda sakerna ganska så ovanliga så typiskt när det händer samtidigt. En trött mamma med andra ord. Hoppas dom sover åtminstone till kl.6 som är desto vanligare. En timme gör mycket. Vi var förresten på IKEA idag för att köpa ett par skåp som jag länge velat ha in till sovrummet. Tyvärr fanns dom inte hemma trots att det stod att dom hade i lager så nu får vi vänta ytterligare några dagar innan nästa leverans kommer. Jag som var redo för att skruva ikväll, men istället vart det stor rensning av barnleksaker och gissa vad... jag har möblerat om på Hannas rum igen. Imorgon blir det nog att snurra runt allt inne på Mayas rum också. Sedan ska nya gardiner upp som vi köpt till flickornas rum. Älskar när man är på gång med saker och jag tröttnar aldrig på att förändra.
1
Matilda Berlin

Haha, utav någon anledning läste jag kylskåp istället för bara skåp och undrade vad du nu fått för idé till sovrummet ;)

Svar: Haha, ja det kan ju vara praktiskt med kylskåp i sovrummet när man är sugen på frukost på sängen eller ta sig en nattmacka ;D
Eleni Apostolakis