KELDAS SOPPOR

Har fått äran att prova Keldas soppor genom Buzzador. Ovanligt goda för att vara "färdigmat" och perfekt att ha hemma i kylen till de dagar när vardagen är extra stressig och man behöver något snabbt att tillaga efter jobb och förskola. För att göra den lite matigare slängde jag i färdigkokt pasta och toppade med riven ost som ena serveringsförslaget på förpackningen. Hemmagjord tomatsoppa är en av mina favoriter så jag blev glatt överraskad över den goda smaken från Kelda. Verkligen ett tips!
 
Jag och barnen njuter av den sista lediga dagen av fem nu. Eftersom det var sjukstuga länge före ledigheten också så känns det som väldigt länge sedan vi körde på med vardagen. Barnen har inte varit på förskolan på nästan 2 veckor men imorgon är det dags att gå tillbaka till det igen. Sista veckorna före jullovet. Men först fortsätter vi med lek och mys hemma idag. Och för första gången ser jag fram emot en kväll helt i min ensamhet när barnen somnat och Patrik är borta på jobb till imorgon kväll. Jag ska passa på att se en av favoritfilmerna "The Holiday" och äta glass. Helt för mig själv.
1
Mimmimoster

De där sopporna är riktigt goda. Vi varierar med mozzarella eller vitlökscremefr och ibland skivade körsbärstomater och basilika.

Svar: Mums, låter himla gott! :)
Eleni Apostolakis