SOM EN SOL I MÖRKRET

Mitt mål för dagen var att inte hoppa ur pyjamasen och precis så har det varit. Men jag har inte bara legat på latsidan för det utan en storstädning kunde jag så klart inte låta bli när jag ändå bara är hemma. Har städat bort det mesta utav julen också, men julgranen och adventsljusstakar och stjärnor får stanna till efter helgen. Brukar annars vara väldigt snabb med att ta bort allt men den här gången känns det helt okej att ha det kvar. Har även legat på soffan, planerat nyårsmiddagen och pussat en massa på våra små. Tacksamhet.
 
Igår efter jobbet fick jag en stund tillsammans med P för att leta oss fram bland rean. Barnen var med mormor och vi fick ett par timmar till att strosa omkring. Hittade inte märkvärdigt mycket direkt men ett par jeans, en tröja och ljusstaken ovan följde med hem. Är den inte läcker? Föll för den direkt - ser ut som en sol i mörkret. Fyndet hittar ni hos Indiska. Är nästan sugen på att köpa fler.
 
Innan jag slutar vill jag bara tipsa om en tjej som har den mysigaste bloggen. Bloggare fortsätter att inspirera mig och här har vi en tjej som gör precis det - Madelene Engh. Hennes foton är fantastiska och är det något som gör att det lockar mig tillbaka så är det just det. Så otroligt fin blogg! In och besök.
2
Mimmi

Fin ljusstake. Har inte sett den här trots att jag är in till Indiska varje vecka.

Svar: Tack! Ute i Birsta fanns flera. Kanske dom redan gått åt i Hudik så det inte fanns några kvar till REAN :)
Eleni Apostolakis

Mamma

Den var jättefin! Speciellt att man kan höja ljushållaren eftersom ljuset brinner ner och lågan alltid lyser på plattan.

Svar: Ja, den var både fiffig och väldigt fin :)
Eleni Apostolakis