Nybakat bröd & lördagsplaner

Trots att jag vaknat upp med ett riktigt ont huvud/nacke idag igen så slängde jag ihop några frukostfrallor imorse. Så simpla men supergoda. Vi äter ofta nybakat på helgerna och nu har jag hittat ett recept som kan varvas med de klassiska sconesen. Går lika snabbt att göra. Barnen ska sova borta i natt och jag och P har bokat bord och ska iväg på en lördagsdejt. Som jag sett fram emot en kväll med min andra halva, så trist att jag känner mig så opigg just idag. Hoppas alvedon hjälper. Är faktiskt tröttsamt att alltid ha ont någonstans. Tror inte jag vaknat upp en morgon på flera år utan smärta någonstans i kroppen. Inte en dag. Men vissa dagar är lättare än andra. Man lär sig liksom leva med det, men visst är det påfrestande ibland. Vet inte vad jag har för fel.
 
Är ni sugen på att testa baka brödet kommer receptet här,
5dl vetemjöl
2tsk bakpulver
2msk honung
2,5dl vatten
Solroskärnor i önskad mängd
 
Blanda torra ingredienserna först och blanda sedan i resten. Knåda ihop till en deg och gör ca.6st bollar. Toppa med solroskärnor. Jag hade även i lite i degen. In i ugnen på 200 grader i 10-15min.
3
Mamma

Du hjälpte ju mig att skotta snö igår. Kan vara orsak till din värk <3. Hoppas du känner dig bättre till ikväll så du kan ha en mysig barnledig dejt med din P ! Kram på er <3

Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Men åh tack för tipset, detta är ju något som går supersnabbt o slänga ihop ju =)

Svar: Verkligen. Du borde testa :)
Eleni Apostolakis

Mimmimoster

Ha en mysig kväll <3

Svar: Tack <3
Eleni Apostolakis