Piffat hos Hanna

Idag har vi gjort skattkartor, gömt ledtrådar som tar en till nästa ledtråd och kastat boll kors och tvärs. Riktigt tråkväder ute och det regnar av och till mest hela tiden. Vi har ändå haft det sådär mysigt och vi passade även på att piffa till lite i Hannas rum. Det är små steg överallt men tids nog ska det bli ordning. Rensade bort en massa leksaker som det tidigare funnits överflöd utav. Både gjort oss av med men också stoppat undan så man kan plocka fram och byta ut emellanåt. Satte upp några små kort på väggarna som kom tillsammans med den fina förvaringspåsen "Toys" från Tellkiddo häromdagen. Har lagt den i kassan säkert 10 gånger enda sedan i höstas men sedan ångrat mig och inte klickat hem. Det har väl ändå varit så mycket annat då. Nu fick den äntligen en plats i Hannas rum. Förvaring är verkligen A och O. Ännu viktigare desto större familj vi blivit inser man ju. Det ovan är köpt hos Mininook som har så mycket fint så jag tror det får bli fler beställningar framöver. Väntar bland annat på att dom ska få hem den helt underbara drömfångaren i lager igen.
3
Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom

så fint

Svar: Tack ska du ha!
Eleni

Mimmimoster

Tror inte jag sett Hannas rum, vid mitt senaste snabba besök hos er blev jag instängd med en byrå i Mayas rum. Sen fick jag en "lektion" i hur det är att ha barn (klättrande på ens huvud..) av Maya! Hihi!

Svar: Haha, hon är för rolig ibland. Men precis är det att ha barn, hihi. Du får komma och hälsa på snart igen så du hinner se alla våra rum :)
Eleni

ioannaa

De blev jättefint. men papperspåse? Kommer den verkligen vara hel länge?

Svar: Tack. Jag tror faktiskt den kommer hålla. Känns väldigt rejäl och dom rör den knappt :)
Eleni