Fotografier & sjukdommar

Sjukstugan fortsätter och nu är tre av fyra sjuka. Hanna har fått sin andra förkylning hittills i livet, lilla smulan. Men hon har ändå varit pigg och glad trots allt. Jag har hållt igång ganska bra idag och har målat tripptrappstolen för att fräscha till den, gått igenom bilder och skrivit ut på fotopapper till kommande projekt och till sist haft lite spa-kväll med färg av bryn och fransar, målat naglar på både händer och fötter och tagit en dusch, (jisses, vad jag längtar till jag får duscha utan sopsäck på benet). Även om egentligen inte orken finns där så har jag liksom svårt för att göra ingenting. Nu ser jag fram emot att Patrik kommer hem från träningen så vi kan kolla på en film. Vi tänkte se Aloha, någon som sett den? Verkar ha allt det där jag gillar - delvis paradismiljö, en aning komedi och så klart kärlek.
5

Vitaminboost

En halv banan, en mango, saften från en passionsfrukt, en apelsin och lite pressad lime mixas ihop tillsammans med några isbitar och blir då till denna vitaminboost-smoothie. Smakerna var supergoda men jag skulle mixat det lite längre då den kändes lite för klumpig. Mitt eget misstag. Jag hakade visst på Maya i den här förkylningen. Hängig och halsont på mig med nu. Hoppas bara jag slipper Mayas jättejobbiga hosta. Gjorde ett ryck imorse med rensning i skåp och lådor som vi sedan åkt iväg och gjort oss av med. Stannade till på Hemmakväll för köp av några godisar och hyra en film också. Nu orkar jag bara inget mer, så det blir soffläge resten av dagen.
2

Ett plus i kanten

Idag har till och med jag varit utanför dörren. Första gången den här veckan. Skönt med en gnutta friskluft och ett plus i kanten på att bli bjuden på supergod hemmagjord pizza till lunch. Nu är det helg mina vänner. Inte vilken som helst utan min allra sista med gipsat ben. Åh, så skönt det känns. Hoppas ni får en jättehärlig fredagskväll!
1