Fotografier & sjukdommar

Sjukstugan fortsätter och nu är tre av fyra sjuka. Hanna har fått sin andra förkylning hittills i livet, lilla smulan. Men hon har ändå varit pigg och glad trots allt. Jag har hållt igång ganska bra idag och har målat tripptrappstolen för att fräscha till den, gått igenom bilder och skrivit ut på fotopapper till kommande projekt och till sist haft lite spa-kväll med färg av bryn och fransar, målat naglar på både händer och fötter och tagit en dusch, (jisses, vad jag längtar till jag får duscha utan sopsäck på benet). Även om egentligen inte orken finns där så har jag liksom svårt för att göra ingenting. Nu ser jag fram emot att Patrik kommer hem från träningen så vi kan kolla på en film. Vi tänkte se Aloha, någon som sett den? Verkar ha allt det där jag gillar - delvis paradismiljö, en aning komedi och så klart kärlek.
5
Frida - Vita villan

Så många fina fotografier! Du är verkligen duktig!
Hoppas att ni snart kan få vara friska!
Ha en fin kväll.

Svar: Åh, tusen tack! Vad glad jag blir :) Kram på dig
Eleni

Anonym

Du har så himla fina bilder! Vad har du för kamera o hur redigerar du dina bilder? 😊

Svar: Tack snälla!! :) Jag har en Canon 600D men är SÅ sugen på att köpa ett nytt kamerahus snart. Det är väl använt under de här fyra åren minst sagt :) Det jag oftast gör är att köra i stort sett manuella inställningar på kameran. Inställningarna varierar beroende på vart, vad och hur jag fotar men gillar att överexponera och fota i motljus. Redigerar sedan bilderna i Photoshop CC där jag brukar leka med kurvor för att ljusa upp bilderna lite ytterligare samt dra ner vissa färgers mättnad om de blivit för starka. Nu när det är så mörkt om dagarna brukar jag dessutom kunna behöva reducera brus om jag inte fått tillräckligt med naturligt ljus :)
Eleni

Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Känner igen de där med att ha jobbigt med att göra ingenting. Hennes andra förkylning? De var bra jobbat!

Svar: Ja, hon verkar ha ett immunförsvar av stål och klarat sig undan nästan alla sjukdomar trots att Maya varit sjuk betydligt fler ggr sedan Hanna föddes. Maya har alltid varit sjuk jätteofta, framförallt som mindre, och hon har blivit så dålig varje gång. Det här är Hannas andra förkylning och det märks knappt på henne förutom hes och snorig. Hon har tex aldrig haft feber. Men hon har iofs ätit från backen, i sopor och på skor sedan hon började ta sig fram 🙈😬 Har väl byggt upp något där, haha.
Eleni

Mimmimoster

Hanna Hårding har förstått att en glad (fylld) mage håller doktorn borta...att man med det får sån energi så man står på näsan och måste tejpas ihop ibland är ju en annan historia!

Svar: Ja hon verkar klara sig ganska så bra med allt äckligt hon stoppat i sig, haha.
Eleni

När Annie fotograferar i Kalifornien

Underbara bilder!!

Svar: Tack så jätte mycket!
Eleni