Vårt nyårsfirande 2015-2016

Nu har vi skålat in det nya året med en flaska Pomac med skjutkork. Vart inte mer exklusivt än så för min del då jag äter antibiotika fortfarande. Men minst lika trevligt ändå!
 
Tur jag har en man som tycker om att bjuda på goda middagar så han var den som stod i köket hela kvällen, inte ovanligt för våran del, men extra uppskattat medan en annan låg på soffan och mådde mindre bra. Ändå blev det en jättehärlig och rolig kväll med massor av goda skratt. Var nog länge sedan jag skrattat så som jag gjorde igår. Som Anton sa "Det är härligt att vi är så tajta allihopa och är så öppen att prata om allt" och så är det, oavsett vad det gäller, vilket också kan leda till endel skrattanfall emellanåt. Man förvånas aldrig vad som kan komma ur dessa munnar, haha.
 
De andra körde dansmatta och jag fick heja på från soffhörnan. Heta diskussioner och glädjetårar som sprutade, en trerättersmiddag med löjromstoast till förrätt, oxfilé med jumbo klyftpotatisar och baconlindad sparris till varmrätt och till efterrätten bidrog jag faktiskt med en vaniljpanacotta toppad med passionsfrukt.
 
Maya kämpade fram till kl.23 innan hon somnade, men tycker hon gjorde det bra ändå. Och är imponerad att de båda sov kring tolvslaget då raketerna härjade vilt runtomkring. Vi stod på första parkett på vår balkong med den perfekta utsikten över Casino och hamnen där fyrverkerierna utan tvekan är de mäktigaste. Tack för en underbar kväll! ♥
 
 
Jag och min syster var de som inte fångades på bild under kvällen. Var kanske inte lika flitig som vanligt med kameran, men det har sin orsak. Och fortfarande har jag svårt för det här med att fota i mökret men vi firar faktiskt nyårsafton under mörker så om man vill ha några bilder får man ta det som det är.
6
Mamma

Jättefina bilder! Hanna och Anton, superfin bild!

Svar: Tack snälla! Ja, den bilden blev jättefin. Joanna som stod som fotograf på den :)
Eleni

Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Vilka härliga bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni

Mimmimoster

Vilka glada nyårsfirare, Hanna o Anton <3 FINISAR!

Svar: Ja, det var många glada miner under kvällen. Underbart! :)
Eleni

Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Tycker det låter som ett alldeles perfekt firande - gott nytt år kära du !

Svar: Ja, det var helt perfekt med små barn och med en skadad fot kan det helt enkelt inte bli bättre! :) Hoppas ni hade en härlig kväll. God fortsättning på det nya året fina du! Kram!
Eleni

Klara

Så härliga bilder! Det låter som ett superfint nyårsfirande, med en amazing meny (löjrom <3). Gott nytt år! :)

Svar: Tack så mycket! Vi hade en jättehärlig kväll med god mat :) God fortsättning på det nya året! :)
Eleni

Fanny

Tycker att det var underbara bilder. :-) Hoppas ditt nya år blir underbart!

Svar: Åh men tack snälla! :) Hoppas du kommer få ett härligt år framför dig med allt du önskar :)
Eleni